Γιάννης Τόγκος: «Εξαιρετικά κομψή η γυναίκα του σήμερα» (Photos)
Designers

Γιάννης Τόγκος: «Εξαιρετικά κομψή η γυναίκα του σήμερα» (Photos)

Με μεγάλη ιστορία και επιτυχία στον χώρο της μόδας, ο Οίκος Kathy Hendels συνεχίζει να χαρίζει στις γυναίκες ξεχωριστές δημιουργίες.

Το μυστικό της επιτυχίας του οφείλεται στη δική του αίσθηση του στυλ, αλλά και στη δυνατότητα που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες μέσω των tailor made δημιουργιών, προσαρμόζοντας, με αυτόν τον τρόπο την εκάστοτε μόδα στο δικό τους, μοναδικό στυλ.

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας επιτυχίας.

Ο οίκος λατρεύει τα αυθεντικά, 100% φυσικά υλικά με βάση πάντα το μετάξι, τον ταφτά, το σατέν, τις δαντέλες και τις μουσελίνες.

«Κυρίαρχο στοιχείο του φετινού χειμώνα αποτελούν τα separates. Το δέρμα εναρμονίζεται με το κρεπ και η φίνα μουσελίνα με την παγέτα σε έναν γοητευτικό συνδυασμό», αποκαλύπτει στη «Secret» ο ταλαντούχος σχεδιαστής του οίκου, Γιάννης Τόγκος.

«Το μαύρο φόντο συναντά το lime για περισσότερη ένταση μέσα στον μουντό χειμώνα, μαζί με το πράσινο, το πετρόλ και το magenda», τονίζει και επισημαίνει πως στη φετινή συλλογή του Οίκου Kathy Hendels όλοι θα βρουν το πανωφόρι που τους ταιριάζει.

«Οι τονισμένοι ώμοι, τα διαφορετικά μανίκια και το layering υφασμάτων και υλικών πρωταγωνιστούν στις βραδινές δημιουργίες, κρατώντας το κλασικά εκλεπτυσμένο, θηλυκό ύφος του οίκου, τονίζοντας το ακόμα περισσότερο με λάμψεις, νια να εναρμονιστεί με το γιορτινό κλίμα των πρώτων μηνών του χειμώνα», συμπληρώνει.

Όσο για το πώς θα περιέγραφε τη γυναίκα σήμερα, λέει:

«Η γυναίκα σήμερα δίνει την ίδια σημασία στην προσωπική της ζωή όσο και στη δημόσια εικόνα της και ενώ είναι ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας, δεν γίνεται θύμα της, με αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά κομψή και γοητευτική σε κάθε περίσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved