Designers

Κριθαριώτη-Βιντιάνοβα: Η φιλία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (photos)

Η Σήλια Κριθαριώτη κι η Ναταλία Βοντιάνοβα είναι φίλες επί χρόνια, ωστόσο οι προβολείς δεν έπεσαν πάνω τους γι’ αυτό το θέμα.

Όταν η Ναταλία Βιντιάνοβα άνοιξε πριν δυο χρόνια το show μόδας της Ελληνίδας designer στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, κανείς από τον χώρο δεν παραξενεύτηκε.

«Γνωριζόμαστε από το 2003, όταν την είχα καλέσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή ένα show στο ξενοδοχείο "Hilton". Τότε εκεί­νη είχε ήδη το πρώτο της παι­δί από τον γάμο της με τον Βρετανό αριστοκράτη Τζάστιν Πόρτμαν που ήταν γύρω στα δύο, ενώ εγώ είχα γεννήσει πριν από περίπου έναν χρόνο. Είχαμε πολλά να πούμε και να μοιραστούμε. Παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ζούσε στις μεγάλες της δόξες, ήταν πολύ απλή, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Τζάστιν.

Είχαμε τόσο καλή συνεργασία και κάναμε τόσο καλή παρέα που φτάσαμε στο σημείο να ενδώσουμε και στην πρόταση του περιοδικού "Life & Style" για ένα εξώ­φυλλο που τελικά άρεσε πο­λύ. Ευχαριστημένη από τη μεταξύ μας χημεία και από την επιτυχία της επίδειξης, πρότεινα σε εκείνη και στον σύζυγο της να τους φιλοξε­νήσουμε στο σκάφος μας. Οι εξορμήσεις μας στα ελ­ληνικά νησιά την ενθουσία­σαν.

Περάσαμε υπέροχα πηγαί­νοντας από νησί σε νησί και συζητώντας για τα καθημερι­νά προβλήματα που αντιμε­τωπίζαμε ως εργαζόμενες μαμάδες. Ηταν cool σε τέτοιον βαθμό που αν δεν την ήξερες δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι πρό­κειται για top model. Θυμάμαι μάλιστα ότι χρει­άστηκε να φύγει νωρίτερα για το εξωτερικό καθώς τη ζήτησαν για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Μου έκανε εντύπωση αυτό. Ήταν πρόθυμη να διακόψει τις διακοπές της για μια δου­λειά, ενώ όλοι ξέραμε ότι -κυρίως λόγω του γάμου της-είχε λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Όταν τη ρώτησα σχετικά, μου εξήγησε ότι αν­ταποκρινόταν πάντα στις προτάσεις προκειμένου να βοηθά οικονομικά τη μητέρα της που τα έφερνε δύσκολα βόλτα», αναφέρει η Σήλια Κριθαριώτη.

Η απάντηση της αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ιστορία που θέλει τη μητέρα της να αποτελεί πηγή μεγά­λων δεινών για την ίδια κα­τά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

«Και γι’ αυτό είχαμε συζητή­σει και μάλιστα εκτενώς», σημειώνει η σχεδιάστρια.

«Η ΒοντιάνοΒα μιλάει χωρίς εν­δοιασμούς για τις δυσκολίες του παρελθόντος. Εχει μια αδελφή με νοητικά προβλή­ματα και η μητέρα της είχε παντρευτεί έναν τύπο που μεθούσε και γινόταν Βίαιος. Κάποια στιγμή όμως θεώρη­σε πως η μητέρα της ήταν κι εκείνη θύμα του πατριού της και της τα συγχώρησε όλα. Στα 9 της η Βοντιάνοβα έπλενε σκάλες. Μπορείς να το φανταστείς;».

Τα χρόνια πέρασαν, ωστόσο η επαφή της Σήλιας με τη Ναταλία ποτέ δεν εξασθένησε. Εξάλλου, οι δυο γυναίκες πάντοτε είχαν ένα κοινό σημείο επαφής, την αγάπη για τη μόδα. «Ακόμη και πρόσφατα που βρεθήκαμε στο Παρίσι, ως σύντροφος του Αρνό πια, ενός από τους πλουσιότερους Γάλλους, δεν έχει αλλάξει. Παραμένει το ίδιο απλή και άνετη. Δεν δυσκόλευτηκα­ μάλιστα ιδιαίτερα να την πείσω να περπατήσει για μένα ακόμη μία φορά», ανέφερε στο Gala.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved