Designers

Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Μεγάλη διάκριση για την σχεδιάστρια (Pics-Vid)

Μπορεί η Άντζυ Ανδριτσοπούλου να είναι γνωστή στο χώρο της μόδας και κατ΄ επέκταση της showbiz, όμως μέσα από την πρόσφατη συμμετοχή της στο My Style Rocks μας θύμισε πόσο ταλαντούχο πλάσμα είναι. 

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι όμως, έζησε μια από τις ομορφότερες και πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων αφού τιμήθηκε στο Athens Fashion Film Fest.

Η Άντζυ Αδριτσοπούλου δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κουστούμι για την ταινία «Χαρμολύπη» με σκοπό το κοινό να αντιληφθεί το νόημα και την ουσία του θέματος που πραγματεύεται η ταινία χωρίς λέξεις.

Βασισμένο στην ιδέα του σκηνοθέτη D.M.Clauss , η ταινία διαπραγματεύεται με το συναίσθημα τη χαρμολύπη, το ανάμεικτο αυτό συναίσθημα χαράς και λύπης που αισθάνεται η πρωταγωνίστρια.

Η σχεδιάστρια πάνω σε μια βάση από δίχτυ δημιούργησε ένα body με αντικείμενα που συλλέχθηκαν από την θάλασσα ώστε τα υλικά να είναι original.

Πρόκειται για ένα φόρεμα που το πάνω μέρος είναι κεντημένο με σφουγγάρια, κοχύλια, κοράλλια, πλαστικά μπουκάλια μεταλλικά στοιχειά φθαρμένα από τα χρόνια σε συνδυασμό με φούστα από πλαστικό.

Η ιδέα ήταν η πρωταγωνίστρια να κολυμπήσει με το δίχτυ που εγκλώβισε όλα τα πλαστικά σκουπίδια που πετάμε στις θάλασσες.

Το κορίτσι νιώθει το χαροποιόν πένθος, πενθεί για την οικολογική καταστροφή που έχει δημιουργήσει το είδος μας ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεται ότι αναγεννάτε τραβώντας η ίδια από την θάλασσα όλο το κακό και την καταστροφή.

Δες το βίντεο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved