Κορονοϊός-Μένουμε σπίτι: Το βίντεο μέσα από το υπέροχο σαλόνι του σπιτιού του και το ξέσπασμά του
Designers

Κορονοϊός-Μένουμε σπίτι: Το βίντεο μέσα από το υπέροχο σαλόνι του σπιτιού του και το ξέσπασμά του

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του ιού και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram τα «βάζει» με όλους εκείνους που δεν «συμμορφώνονται» και πράττουν με αφέλεια, αγνοώντας τα μέτρα πρόληψης βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή όλων.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media είδαμε το υπέροχο κλασσικό του σαλόνι κι εκείνον να μιλά σε εκείνους που αγνόησαν τα μέτρα και ξεχύθηκαν στις παραλίες.

«Μένουμε σπίτι, ημέρα Νο3. Θέλω να μιλήσω σήμερα με όλη μου την ηρεμία και την αγάπη σε σένα που πήγες στον Αστέρα χθες ή σε όποια παραλία. Ή πήρες όλη σου την οικογένεια και πήγες στο σούπερ μάρκετ. Συνδιαλέγομαι εδώ και χρόνια με αλκοολικούς. Όταν ο αλκοολικός δεν σταματά να πίνει και η οικογένειά του αντιμετωπίζει πρόβλημα, του κάνουν κάτι που λέγεται «intervention». Δηλαδή τον καλούν ένα απόγευμα, μαζεύεται η οικογένεια και αρχίζει και του μιλάει μπας και καταλάβει. Εσύ χρειάζεσαι ένα «intervention» φίλε μου. Δεν μπορείς με τίποτα να μείνεις σπίτι; Έχεις καταλάβει ότι είναι πανδημία; Ένα παγκόσμιο φαινόμενο; Ότι αφορά όλους μας; Την μάνα σου, την γιαγιά σου, την θεία σου, όλες τις ευπαθείς ομάδες που αγαπάμε. Γιατί δεν μπορείς να μείνεις σπίτι; (…) Eχεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία από τον καναπέ σου να δείξεις γενναιότητα μένοντας σπίτι. Αν μείνουμε όλοι μέσα με πειθαρχία, θα τελειώσει αυτό πιο γρήγορα, γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις;» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved