Βρεττός Βρεττάκος: Αποκάλυψε πώς θα παρουσιάζονται πλέον τα ρούχα του λόγω κορονοϊού
Designers

Βρεττός Βρεττάκος: Αποκάλυψε πώς θα παρουσιάζονται πλέον τα ρούχα του λόγω κορονοϊού

Ο Βρεττός Βρεττάκος είναι ένας διεθνούς φήμης σχεδιαστής, ενώ τις δημιουργίες του φορούν παγκοσμίου φήμης stars, όπως η Beyonce και η Shakira.

O διάσημος designer μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφώσει στον κόσμο της μόδας ο Covid-19, και είπε πώς θα συμβαίνει πλέον η παρουσίαση της συλλογής του στο κοινό.

«Η επόμενη μέρα θα βρει τον οίκο μου πλήρως διαφοροποιημένο. Σαφέστατα θα διατηρήσω τη luxury couture συλλογή μου, η οποία έχει ένα εκλεπτυσμένο, διαχρονικό πελατολόγιο, με τις παρουσιάσεις να γίνονται πριβέ και κατ' οίκον για κάθε κυρία που ενδιαφέρεται.

Οι υπόλοιπες συλλογές μου θα παρουσιάζονται πλέον σε live- streaming, με μικρότερες συλλογές σε looks, μέσω των προσωπικών μου social media. Τα ρούχα θα διατηρήσουν την καλή ποιότητα ραφής και κατασκευής, ενώ θα είναι σαφέστατα πιο εμπορικά. Θα προστεθούν επίσης μικρότερες special- edition εποχιακές συλλογές, που μέσω e-shop θα είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύτερο target group.

Όσον αφορά στο μέλλον του, είπε στο περιοδικό Gala: «Στο μέλλον θα ήθελα να λανσάρω και συλλογές με αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα με την υπογραφή του brand μου. Στο e-shop μου θα προστεθούν σταδιακά και νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και την καλύτερη και σωστότερη προώθηση των προϊόντων μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved