Philipp Plein: H luxury ζωή ενός ανατρεπτικού σχεδιαστή μόδας
Designers

Philipp Plein: H luxury ζωή ενός ανατρεπτικού σχεδιαστή μόδας

Ο Phillip Plein είναι ένας designer του οποίου τα σχέδια είναι εκκεντρικά, όπως και ο τρόπος ζωής του.

Ο Γερμανός Phillip αν και έκανε σπουδές στη Νομική κατάλαβε ότι η μόδα είναι το στοιχείο του κι έτσι μπήκε στον κόσμο της και έβαλε τη δική του υπογραφή. Στην αρχή της πορείας του και παράλληλα με τις σπουδές του, σχεδίαζε πολυτελή κρεβάτια σκύλων, τα οποία τράβηξαν την προσοχή πολλών, όμως εκείνος δεν αρκέστηκε σε αυτό το κομμάτι μόνο.

Πέρασε στη γυναικεία μόδα και δημιούργησε τσάντες και accessories από δέρμα, τα οποία πουλήθηκαν σε εκθέσεις, ενώ από το 2003 κι έπειτα συνέχιζε να κάνει δικά του κομμάτια και να τα πουλά με τον ίδιο τρόπο. Όμως, το 2008 το brand του Phillip Plein γεννήθηκε κι έτσι το ταξίδι του στη μόδα ξεκίνησε, αποκτώντας fans σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην χώρα μας. Μάλιστα, υπάρχει κι η δική του boutique στο κέντρο της Αθήνας, κι αν έχεις περάσει σίγουρα θα την έχεις προσέξει λόγω design!

Από το opening της boutique του στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2019

Τα ρούχα του έχουν ένα descent aggressive look, ενώ σε πολλά κομμάτια του χρησιμοποιεί το στρατιωτικό στοιχείο, τα τρουκς και τις νεκροκεφαλές, επηρεασμένος από τη heavy metal. Ακόμη, πολλοί είναι οι stars που τον εμπιστεύονται, ενώ μάλιστα έχει κάνει συνεργασίες με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως ο Snoop Dogg, η Naomi Campell, η Rita Ora, o Chris Brown και αρκετούς ακόμη. Μάλιστα, έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις της AS Roma για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια!

Ο Phillip Plein, λοιπόν, είναι ένας σχεδιαστής μόδας που ξεχωρίζει και με τις collections του και τις συνεργασίες του, έχει καταφέρει να κάνει έναν υπερπολυτελή βίο, ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο, δίνοντας το «παρών» σε parties που όλοι θα θέλαμε να πάμε και όλα αυτά μαζί με την καλλονή σύντροφό του Lucia Bartoli. Αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ελβετίας, όπου και μένει, κι έχει ένα net worth που ξεπερνά τα 300 εκ. CHF. Όπως αντιλαμβάνεσαι έχει την πολυτέλεια να ζει… στην πολυτέλεια!

Ο 42χρονος designer μας βάζει στον κόσμο του και μπορούμε μέσα από φωτογραφίες να απολαύσουμε τα μοναδικά μέρη που επισκέπτεται με το προσωπικό του αεροσκάφος, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που διαθέτει, και φυσικά τα ρούχα του. Όσον αφορά στην σύντροφό του, θα τη δεις και θα καταλάβεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved