Το διαμέρισμα του Βασίλη Ζούλια είναι βγαλμένο από άλλη εποχή (photos)
Designers

Το διαμέρισμα του Βασίλη Ζούλια είναι βγαλμένο από άλλη εποχή (photos)

Όταν αναφέρεται στο όμορφο διαμέρισμά του στο Ζάππειο, το αποκαλεί Προεδρικό μέγαρο και η αλήθεια είναι ότι το σπίτι του Βασίλη Ζούλια σε μερικές γωνιές του θυμίζει κατοικίες αριστοκρατών μιας άλλης εποχής. 

Έχοντας έμφυτη την αίσθηση του γούστου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν θα μπορούσε να ζει σε ένα σπίτι που δεν έχει εκλεπτυσμένη διακόσμηση.

Με έντονα τα vintage στοιχεία από τις δεκαετίες του '60, του '70 και του '80, ο Έλληνας μόδιστρος ζει σε ένα διαμέρισμα γεμάτο αναμνήσεις, ρομαντικές γωνιές και μία φινέτσα που σπάνια συναντά κανείς στα σημερινά σπίτια.

Τα περισσότερα έπιπλα στο σαλόνι και τους ενιαίους χώρους είναι κλασικής νοοτροπίας και δένουν αρμονικά με το vintage ύφος που ήθελε να προσδώσει ο Βασίλης Ζούλιας σε κάθε χώρο.

Οι έντονα χρωματισμένοι τοίχοι που παραπέμπουν στη δεκαετία του '60 προσδίδουν ακόμα πιο έντονη την αίσθηση μιας άλλης εποχής, όπως ακριβώς δηλαδή ήθελε ο γνωστός σχεδιαστής.

Αρκεί να δείτε μόνο το σαλόνι για να καταλάβετε την ευχάριστη και πολύ δημιουργική εμμονή που έχει ο Βασίλης Ζούλιας με το παρελθόν.

Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και τα ρούχα του παραπέμπουν στις εποχές που οι γυναίκες δεν έβγαιναν έξω αν δεν φορούσαν ασορτί τσάντα και παπούτσι ή καπέλο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Και όλα αυτά για έναν και απλούστατο λόγο. Γιατί η ζωή δεν είναι ωραία αν δεν είναι κομψή.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το υπέροχο διαμέρισμά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved