Μάκης Τσέλιος: «Θα ήθελα πολύ να κάνει παιδί η Ελισάβετ»
Designers

Μάκης Τσέλιος: «Θα ήθελα πολύ να κάνει παιδί η Ελισάβετ»

Τη Μύκονο που είχε συναντήσει το 1974, αντίκρισε φέτος το καλοκαίρι ο Μάκης Τσέλιος, κάτι που του άρεσε πάρα πολύ.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για το νησί των ανέμων και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα λόγω της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να γίνει παππούς από την ανιψιά του, την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη. Διαβάστε τι εξομολογήθηκε...

- Στη Μύκονο φέτος πως είναι τα πράγματα;

«Πήγα για 20 μέρες κι ήταν μια ωραία Μύκονος. Για μένα ήταν σαν το 1974, μια άλλη Μύκονος, αφού ήταν όλα τα μαγαζιά κλειστά, ενώ δειλά-δειλά άνοιξαν κάποια μπαράκια, καθώς ανοιχτά ήταν και τα καφενεία της παραλίας. Τα ξενοδοχεία ήταν όλα κλειστά, κανένα ανοιχτό».

- Σου αρέσει αυτή η Μύκονος;

«Πώς δε μου άρεσε, πήγαινες στην παραλία και δεν είχε κανέναν άνθρωπο, οι αμμουδιές δεν είχαν τίποτα, ούτε ξαπλώστρες, όπως παλιά. Ταβερνάκια, 2-3 που υπάρχουν, δούλευαν μέχρι τις 10:00 το βράδυ, μετά έκλειναν, δεν πήγαινε κανένας. Δεν είχε τίποτα ανοιχτό, κάτι που δεν είχα δει ποτέ, μόνο τον Φεβρουάριο. Αυτά που είναι ανοιχτά δουλεύουν Παρασκευή, Σάββατο και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι δουλεύουν "κάπως" όλα. Η Μύκονος έχει αντοχές ν' αντέξει, αυτοί που έχουν το πρόβλημα είναι οι εργαζόμενοι κι εκείνοι που δεν είχαν καθόλου περιουσία στο νησί».

- Νέα τάξη πραγμάτων;

«Ναι, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Η Μύκονος είναι μια απέραντη πολιτεία, χτίζεται συνεχώς. Τώρα είναι μαγεία, έστελνα σε φίλους και γνωστούς, φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα. Εχω ενοικιάσει ένα σπίτι εκεί, γιατί το έδωσα το δικό μου, κι είναι πολύ ωραίο, χωρίς θόρυβο, μέσα στο πράσινο κι ακούω το κύμα».

- Μου έχεις πει ότι θέλεις να γίνεις παππούς από την ανιψιά σου την Ελισάβετ.

«Έχω γίνει παππούς, τα παιδιά των δύο αδελφών μου έχουν κάνει παιδιά, όλα. Μάλιστα έχω και δισέγγονο, από την οικογένεια της άλλης αδελφής μου, όχι της Φιλομήλας, η οποία έχει τρία παιδιά κι από τη μία κόρη της έχω και δισέγγονο, ένα κοριτσάκι, μια κούκλα. Θα ήθελα πολύ να κάνει παιδί η Ελισάβετ, κι εκείνη το θέλει. Ο,τι δώσει ο Θεός, δεν τα ξέρει κανείς αυτά τα πράγματα... Να ησυχάσω κι από τη μάνα της...».

- Τι εννοείς;

«Βλέπει τα παιδάκια γύρω-γύρω και λέει: "Να κάνει η Ελισάβετ παιδί...". Της λέω "θα κάνει όταν μπορεί, όταν είναι η ακατάλληλη στιγμή", να μην την πιέζει, αυτά δε γίνονται παραγγελία.

- Θα συνεχίσεις τις διακοπές σου στη Μύκονο;

«Ναι, θα ξαναπάω και θα μείνω. Δε θέλω να μένω για πάρα πολύ χρόνο εκεί, η Μύκονος γίνεται δύσκολη, φέτος είναι μια χαρά, όπου θέλεις παρκάρεις, όλα καλά, πέρσι Ιούνιο και Αύγουστο δε μπορούσες να φανταστείς τι γινόταν... Αυτό δεν είναι διακοπές είναι κούραση.

Πέρσι έφυγα από τη Μύκονο στις 10 Αυγούστου και ξαναπήγα στις αρχές Σεπτεμβρίου, που αρχίζει να μαλακώνει το πράγμα. Φέτος που δεν είχε κόσμο, στο δρόμο άκουγα μόνο Ελληνικά και Αλβανικά, Αγγλικά δεν υπήρχαν... Με υπομονή θα περάσουμε αυτή τη χρονιά κι ελπίζω η άλλη να είναι καλύτερη. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι υπόθεση σοβαρή κι όμορφη», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved