Το πρώην ζεύγος Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Εμάνουελ «σφάζεται» για το πατρόν της πριγκίπισσας Νταϊάνα!
Designers

Το πρώην ζεύγος Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Εμάνουελ «σφάζεται» για το πατρόν της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Μαλλιά κουβάρια έχει γίνει το ζευγάρι που δημιούργησε το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Ντέιβιτ και η Ελίζαμπεθ Εμάνουελ, αν και χώρισαν εννέα χρόνια μετά τον πριγκιπικό γάμο, είναι και πάλι σε εμπόλεμη κατάσταση με μήλον της Έριδος ένα σχέδιο του νυφικού που τους έκανε πολύ γνωστούς στον χώρο της μόδας.

Η 65χρονη σήμερα Εμάνουελ αντιμετωπίζει αγωγή από τον πρώην άνδρα της επειδή έβγαλε στο σφυρί τα σχέδια από διάφορες δημιουργίες τους για την Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένου και του νυφικού που φόρεσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολοτο 1981.

0 68χρονος Εμάνουελ θέλει να εμποδίσει την πρώην σύζυγο του να τα πουλήσει χωρίς την έγκριση του και ζητάει από το δικαστήριο να την εμποδίσει τώρα αλλά και στο μέλλον, αλλά κα ι να του επιδικάσει αποζημίωση. Επίσης αξίωσε αντίγραφα των σχεδίων αυτών να καταστραφούν.

Τα σχέδια αυτά αφορούν την μπλούζα την οποία φορούσε η Νταϊάνα στην επίσημη φωτογραφία αρραβώνων της και φιλοξενήθηκε από τη «Vogue», το μαύρο ταφταδένιο βραδινό φόρεμα που φόρεσε στην πρώτη της επίσημη υποχρέωση στο πλευρό του Καρόλου τον Μάρτιο του 1981.

Ένα πράσινο μεταξωτό βραδινό φόρεμα που φόρεσε το 1985 και ένα λευκό κρεμ φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί σε επίσημη περιοδεία στα κράτη του Κόλπου την ίδια χρονιά. Τα σχέδια δημοπρατήθηκαν το 2018 και το 2020 και γι' αυτό ο Εμάνουελ στρέφεται και σε βάρος του οίκου δημοπρασιών Kerry Taylor επειδή δεν ζήτησαν τη συγκατάθεση του.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved