Λουκία: «Μ’ αρέσει που οι γυναίκες βρίσκουν τη φωνή τους»
Designers

Λουκία: «Μ’ αρέσει που οι γυναίκες βρίσκουν τη φωνή τους»

Σεμνή προσωπικότητα, που κινείται σε πολύ υψηλούς τόνους επαγγελματικά.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Λουκία, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη φιλία και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή της, αλλά και για όσα θυσίασε για τη δουλειά της.

«Οι φίλες είναι οικογένεια και με αυτές μοιράζεσαι όσα δεν μπορείς να μοιραστείς ούτε με τον άνδρα σου, ούτε με τον εραστή σου. Ο έρωτας έχει μικρή διάρκεια. Ωραίο είναι να κάνεις μια ερωτική σχέση που να εξελιχθεί σε φιλία, αλλά σπάνια συμβαίνει αυτό. Αλήθεια πιστεύω πως αν έχεις πέντε καλούς φίλους είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος ίου κόσμου». Μιλάμε για το ελληνικό κίνημα #ΜeΤοο και τα στόματα που επιτέλους άνοιξαν.

«Μ’ αρέσει που οι γυναίκες βρίσκουν τη φωνή τους. Που έστω ύστερα από 20 χρόνια, όπως συνέβη στην περίπτωση της κυρίας Μπεκατώρου, εκείνη έβγαλε αυτό που είχε στην ψυχή της και είπε την ιστορία που τη βασάνιζε παρόλο που τα παιδιά της αντέδρασαν. Η δική της μαρτυρία άνοιξε δρόμους και στόματα σε όλους τους χώρους, όπως βλέπετε, και θα βοηθήσει να προσέχουν οι άνθρωποι όχι μόνο στο σεξουαλικό επίπεδο, αλλά παντού».

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της εργασιομανή: «Θυσίασα πολλά πράγματα γι' αυτή τη δουλειά, ξέρετε. Θυσίασα έρωτες, ταξίδια. Εχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, αλλά θα ήθελα κι άλλο. Παλιά ήταν πολύ πιο εύκολα. Ταξίδευες ακόμα και με οτοστόπ. Πήγαινες όπου ήθελες, Ινδία Αμερική, τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, πραγματικά λυπάμαι τα νέα παιδιά. Δεν θα ζήσουν ποτέ αυτά που ζήσαμε εμείς...

Στα χρόνια μας ήταν πιο εύκολες οι σχέσεις και πιο ειλικρινείς. Δεν υπήρχαν αυτή η καχυποψία και αυτός ο φόβος που υπάρχουν σήμερα. Θυμάμαι ότι στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί. Τώρα λέω ευτυχώς που δεν έχω ένα παιδί. Θα είχα μεγάλο φόβο για το πώς θα ζήσει. Τι θα ζήσει. Κι αυτή η αρρώστια που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μας είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις πώς ήρθε στις ζωές μας και αν θα φύγει. Ξαφνικά όλα έγιναν τόσο δύσκολα»

Ρωτήθηκε πώς θυσιάζεις έναν έρωτα για τη δουλειά. «Γιατί απλά δεν ακολουθείς τον τρόπο ζωής του άλλου και είναι λογικό ο άλλος να ζητά από εσένα πράγματα. Να θέλει κάποιες φορές να είναι η προτεραιότητα σου. Για μένα όμως προτεραιότητα ήταν πάντα η δουλειά μου, όχι γιατί μου κάλυπτε κάποια ανάγκη προβολής, αλλά γιατί μου κάλυπτε την ανάγκη μου για το καλύτερο», είπε στο Gala.

Ερωτικά δηλώνει πλήρης και χορτασμένη. Αναγνωρίζει ότι ανήκει στην κατηγορία των τυχερών ανθρώπων που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ό,τι ονειρεύτηκαν. Οταν ήρθαν με τη μητέρα της στην Αθήνα έμεναν στην Αγία Παρασκευή, τώρα μένει στα Εξάρχεια με το αγαπημένο της King Charles. Εχει ένα κτήμα στην Εύβοια και μια τεράστια συλλογή με κρυστάλλινα ποτήρια. Μπορεί να βγαίνει από τον έναν κινηματογράφο και να μπαίνει στον άλλον, διαβάζει πολύ και μολονότι έχει μια έμφυτη αντιπάθεια στις στολές, θα ήθελε να ράψει τη στολή των ανθρώπων που θα πάνε στη Σελήνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved