Πασίγνωστη Ελληνίδα παντρεύτηκε πριν δέκα μέρες και μόλις μάθαμε ότι είναι έγκυος!
Designers

Πασίγνωστη Ελληνίδα παντρεύτηκε πριν δέκα μέρες και μόλις μάθαμε ότι είναι έγκυος!

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πασίγνωστη Ελληνίδα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου αφού σε λίγους μήνες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Gala, θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι.

Η είδηση έγινε γνωστή μια μόλις εβδομάδα μετά τον λαμπερό της γάμο στις Σπέτσες.

Η Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον εδώ και 19 χρόνια σύντροφό της Μάριο Πολίτη.

«Θελήσαμε να παντρευτούμε προτού περάσουμε μια εικοσαετία γνωριμίας» είπε το ζευγάρι με χιούμορ στο περιοδικό. Η ευτυχία του ζευγαριού θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά.

Ο λαμπερός γάμος έγινε στις όμορφες Σπέτσες με την όμορφη νύφη να έχει επιλέξει για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της ένα απλό, λιτό αλλά πολύ ρομαντικό νυφικό.

Αμέσως μετά ακολούθησε εξίσου λαμπερή δεξίωση με το art de la table να είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό για τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους οι πολύ καλές φίλες της νύφης Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγο του Νικόλαου και η Βίκυ Καγιά οι οποίες επιδόθηκαν σε αμέτρητες selfie με τους νεόνυμφους και κυρίως με τη σχεδιάστρια μόδας.

Το ζευγάρι ζει εδώ και χρόνια σαν παντρεμένο στο πολυτελές μίνιμαλ διαμέρισμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο και μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved