Ζαν Πολ Γκοτιέ: Τα γενέθλια στην Ύδρα παρέα με τον Μαζωνάκη και η τούρτα με την Ελληνική σημαία
Designers

Ζαν Πολ Γκοτιέ: Τα γενέθλια στην Ύδρα παρέα με τον Μαζωνάκη και η τούρτα με την Ελληνική σημαία

Μετά τις απολαυστικές καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα που λατρεύει ο Ζαν Πολ Γκοτιέ πέρασε το φετινό Πάσχα στην Ύδρα.

Και φυσικά δεν ήταν μόνος αφού στην εκλεκτή του παρέα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και ο Χρύσανθος Πανάς.

Ο σχεδιαστής μάλιστα γιόρτασε και τα 70α γενέθλιά του στο νησί του Αργοσαρωνικού και μάλιστα οι καλοί του φίλοι, σκέφτηκαν να του ετοιμάσουν μια φανταστική τούρτα η οποία στο πάνω μέρος είχε τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας σε σχήμα καρδιάς από… ζαχαρόπαστα!

«Χαρούμενα γενέθλια. Είσαι ένας έξυπνος και καταπληκτικός άνθρωπος. Αξίζεις τα καλύτερα. Λίγοι καλοί φίλοι μαζευτήκαμε για τα γενέθλια του θρύλου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρύσανθος Πανάς σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Φωνής της Ύδρας" ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέα με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, αλλά και τον Γάλλο Σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ, έκαναν ανάσταση στην Μητρόπολη του νησιού δίπλα από την εξέδρα.

Δες βίντεο και φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CcxB88GsRTg

«Οι άνθρωποι είναι όμορφοι, η αρχιτεκτονική εξαίσια, το φαγητό καταπληκτικό, τα νησιά έχουν ένα μοναδικό φως και η θάλασσα είναι η ομορφότερη του κόσμου. Την Ελλάδα την αγαπώ!», έχει πει ο Γάλλος σχεδιαστής αναφερόμενος στην αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved