Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε
Designers

Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε

O Βασίλειος Κωστέτσος καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση  στην πλατεία Συντάγματος.

Ο σχεδιαστής περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη σε εκείνον και σε φίλο του στο κέντρο της Αθήνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, εκείνος έπαθε μία ελαφριά διάσειση και τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα, ενώ ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο.

Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος.

Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία»!

Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved