Οι ξένες celebs επέλεξαν για μια ακόμη φορά τις λαμπερές δημιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti
Designers

Οι ξένες celebs επέλεξαν για μια ακόμη φορά τις λαμπερές δημιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti

Yolanda Hadid, Nicole Scherzinger, Loiza Lamers και Fernanda Motta εμφανίζονται με ξεχωριστές δημιουργίες Celia Kritharioti

Με τις εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti επέλεξαν να κάνουν τις εμφανίσεις τους και να φωτογραφηθούν παγκοσμίου φήμης stars του εξωτερικού.

Ο Οίκος Celia Kritharioti πρωταγωνιστεί σε μεγάλα events και περιοδικά για μια ακόμη φορά.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, Nicole Scherzinger, επέλεξε για την έναρξη του Masked Singer USA ένα μακρύ φόρεμα με μία υπέροχη διχρωμία: ροζ στο μπροστινό μέρος και πορτοκαλί στο πίσω, που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και διαφάνεια στο πλάι. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ρούχο της καθώς το 2019 στα Όσκαρ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με 2 πανέμορφα φορέματα Celia Kritharioti. Επιπλέον, είχε τιμήσει τη σχεδιάστρια με την παρουσία της στο show που πραγματοποίησε στο Βρετανικό Μουσείο το 2020.

Ταυτόχρονα, το Holland Next Top Model βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων του και η κριτής Yolanda Hadid, καθώς και η παρουσιάστρια του πετυχημένου show Loiza Lamers ντύθηκαν με υπέρλαμπρα κομμάτια Haute Couture της Celia Kritharioti. Συγκεκριμένα, η Yolanda Hadid με πρώτη στάση στην Ελλάδα το ιστορικό atelier του Οίκου, επίλεξε ένα εκθαμβωτικό λευκό κοστούμι και με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram ευχαρίστησε τη σχεδιάστρια. Η Yolanda Hadid δήλωσε χαρακτηριστικά πως λατρεύει της δημιουργίες της Celia Kritharioti, όπως άλλωστε και οι κόρες της, Bella και Gigi Hadid.

Το κορυφαίο μοντέλο και επιχειρηματίας Fernanda Motta, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ισπανόφωνο περιοδικό iHOLA! σε πολυτελή τοποθεσία στην Ίμπιζα, φωτογραφήθηκε με πανέμορφες δημιουργίες Celia Kritharioti. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό, η Ελληνίδα σχεδιάστρια «κατακτά τα αστέρια» με τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες της. Το top model ανέδειξε με τη λάμψη της τα 6 ρούχα από τη μοναδική συλλογή Ηaute Couture της Σίλια και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved