Ζούλιας: Σοκάρουν οι εικόνες του ατελιέ μετά τη φωτιά: Είμαστε όρθιοι αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά
Designers

Ζούλιας: Σοκάρουν οι εικόνες του ατελιέ μετά τη φωτιά: Είμαστε όρθιοι αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ατελιέ του σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια  στο Κολωνάκι. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Ζούλιας: «Τη δεκαετία του ’80, τα χρήματα πήγαιναν στην τράπεζα μέσα σε κούτες και σακούλες»

1674933938801-678370715-zoul.jpg

«Ο μήνας μπήκε όπως μπήκε και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δύο δωμάτια έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί, κάηκαν. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η υπόθεση», είπε στην εκπομπή Fay's Time o σχεδιαστής.

Λίγες ώρες αργότερα ο Περικλής Κονδυλάτος ανέβασε φωτογραφίες από το σημείο.

«Ευτυχώς λένε που δεν χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή. Μα χάθηκε. Η δική μας. Γιατί αυτά τα ρούχα και τα κοσμήματα, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, μεγάλων θυσιών και η μεγαλύτερη θυσία απ' όλες είναι ότι για αυτό το όνειρο θυσιάσαμε την ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε όρθιοι, αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά που θα την κουβαλάμε για πάντα.
Ευχαριστώ όλους όσους μας πήραν τηλέφωνο η μας έστειλαν μηνύματα να μας συμπαρασταθούν, αυτούς που είναι δίπλα μας, τους εργαζομένους στο ατελιέ που είναι η οικογένεια μας, αυτούς που έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και μας ρώτησαν αν χρειαζόμαστε κάτι, και αυτούς που δεν έχουν καμία δύναμη και μας είπαν αν θέλουμε παρέα να έρθουν να κλάψουν δίπλα μας την ώρα που κοιτάμε τις στάχτες.

Αυτα εκ βαθέων.

Για τα υπόλοιπα ραντεβού στα δικαστήρια.

ΥΣ. Μέμα σε αγαπώ._», έγραψε ο ίδιος.

Δες το ποστ του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved