Καλοντυμένες Vs Κακοντυμένες
Ακόμη μια εβδομάδα πέρασε και στους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, είδαμε πολλές διάσημες κυρίες. Κάποιες από αυτές κατάφεραν να μας ενθουσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές και κάποιες μας απογοήτευσαν εντελώς. Τι είδαμε, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα;
Καλοντυμένες
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Μας αρέσει τόσο η κόκκινη ολόσωμη φόρμα της, όσο και τα λεπτά ψηλοτάκουνα πέδιλα που διάλεξε για να ολοκληρώσει το σύνολό της.
Φαίη Σκορδά
Από τα πιο κομψά outfits που έχει φορέσει ποτέ. Εύγε!
Εβελίνα Παπούλια
Της ταιριάζει πάρα πολύ το ανδρόγυνο στυλ. Της προτείνουμε να το υιοθετεί πολύ συχνότερα!
Φαίη Ξυλά
Την κολακεύει πάρα πολύ η γραμμή της ολόσωμης φόρμας. Επίσης, μας άρεσε πολύ που τη συνδύασε με ένα ροκ δερμάτινο τζάκετ.
Δούκισσα Νομικού
Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, πραγματοποίησε μια casual chic εμφάνιση, στους δρόμους της Βουλιαγμένης.
Άννα Πρέλεβιτς
Μας άρεσε πάρα πολύ το γεγονός πως αντί για κάποιο ψηλοτάκουνο, η ίδια επέλεξε να φορέσει τα αγαπημένα της sneakers.