Σωτηροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί & το night out στις Κάννες με τον Μαραβέγια
G-Fashion

Σωτηροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί & το night out στις Κάννες με τον Μαραβέγια

Στις Κάννες βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, αυτόν τον καιρό, η Τόνια Σωτηροπούλου και βέβαια όχι μόνη της αλλά με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια

Παρ' όλα αυτά, το κόκκινο χαλί είναι αποκλειστικά δική της υπόθεση αφού φροντίζει πάντα να λάμπει σαν... σταρ του Χόλιγουντ.

Κάννες 2024: Οι ξέφρενοι χοροί της Καγιά και της Σωτηροπούλου σε party & οι εκρηκτικές εμφανίσεις

https://www.instagram.com/p/C7OKya6oMgj/

Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός περπάτησε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της στο κόκκινο χαλί, εκεί όπου στέκονται και φωτογραφίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Αυτή τη φορά επέλεξε μαύρη υπέροχη τουαλέτα του Οίκου Balmain που της πήγαινε μοναδικά και αναδείκνυε τις υπέροχες καμπύλες του κορμιού της. Το βαθύ σκίσιμο στο πόδι και η υπέροχη πλάτη του φορέματος που άφηνε εκτεθειμένα τα πιο δυνατά σημεία στο κορμί της Τόνιας Σωτηροπούλου έκαναν την εμφάνισή της ξεχωριστή.

Μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η ηθοποιός που λατρεύει τη γαλλική ριβιέρα και κάθε φορά την επισκέπτεται με μεγάλη χαρά, είχε χρόνο να τον αφιερώσει στην προσωπική της διασκέδαση, μαζί με φίλους και φυσικά μαζί με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια που τη συνόδευε.

Οι δυο τους μαζί με την παρέα τους έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους εκεί. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια η Τόνια Σωτηροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό:

https://www.instagram.com/p/C7MYZaHIl5d/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved