Η προσφάτως χωρισμένη Νικολέτα Καρρά έκανε έξοδο και μαγνήτισε τα βλέμματα (photos)
Fashion Shows

Η προσφάτως χωρισμένη Νικολέτα Καρρά έκανε έξοδο και μαγνήτισε τα βλέμματα (photos)

Τα fashion shows δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και η Νικολέτα Καρρά παρευρέθηκε σε επίδειξη μόδας πιο ομορφη από ποτέ.

Ένα φαντασμαγορικό fashion show πραγματοποίησε η Κύπρια σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου με πολλούς επωνύμους να δίνουν το «παρών» για να δουν από κοντά τιε δημιουργίες της.

Οι δημιουργίες της αποτελούνται από άκρως θηλυκά βραδινά φορέματα και εντυπωσιακά νυφικά ραμμένα στο χέρι, από πολυτελή υφάσματα, δαντέλες, παγέτες και άφθονο glitter, για κομψές και συγχρόνως ξεχωριστές εμφανίσεις.

Εκεί βρέθηκαν γνωστές κυρίες από τον χώρο της showbiz, οι οποίες θαύμασαν τα σχέδια της, ενώ παράλληλα ξεχώρισαν κι εκείνες λόγω των ενδυματολογικών τους επιλογών.

Η Demy ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα ήταν πολύ όμορφη. Η Mαρία Κορινθίου επέλεξε ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ η Σόφη Πασχάλη και η Νικολέτα Καρρά έβαλαν μαύρο που είναι μια safe και πάντα καλή επιλογή!

Η Νικολέττα ήταν πραγματικά όμορφη και εντυπωσιακή μέσα στo μαύρο σύνολό της, ενώ φαίνεται στο πρόσωπό της ότι είναι χαλαρή, έχοντας προσαρμοστεί πια στις νέες συνθήκες της ζωής της μετά τον χωρισμό της από το Φώτο Πιττάτζη.

Στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show και τα ρούχα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved