Δεν προλαβαίναμε να μετράμε... νύφες! Η μία πιο όμορφη από την άλλη οι πρώην παίκτριες του GNTM!
Fashion Shows

Δεν προλαβαίναμε να μετράμε... νύφες! Η μία πιο όμορφη από την άλλη οι πρώην παίκτριες του GNTM!

Να πού είδαμε τελικά πόσο όμορφες θα είναι στον γάμο τους η Κέισι Μίζιου, η Χαρά Παππά, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η περυσινή νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν

Οι καλλονές μάς έλυσαν την απορία με αφορμή το λαμπερό fashion show της καταξιωμένης Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου, η οποία παρουσίασε τη νέα της νυφική συλλογή “4 εποχές” στο πλαίσιο της “Bridal Fashion Week 2020” που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είκοσι γνωστές Ελληνίδες μοντέλα, ανάμεσά τους και τα εν λόγω κορίτσια του GNTM ανάδειξαν τις νέες δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας, μπροστά σε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας.

Ανάμεσα στις guest της βραδιάς, εκτός από τα γνωστά μοντέλα Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Ειρήνη Καζαριάν ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ με την πανέμορφη κόρη της Τερέζα Χάμπερτ.

Μαμά και κόρη περπάτησαν για πρώτη φορά μαζί στη πασαρέλα με δύο ξεχωριστές δημιουργίες της σχεδιάστριας, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved