Dior Celebrates Greece: Λαμπερές παρουσίες στο Καλλιμάρμαρο–Οι επώνυμες που «έκλεψαν» την παράσταση
Fashion Shows

Dior Celebrates Greece: Λαμπερές παρουσίες στο Καλλιμάρμαρο–Οι επώνυμες που «έκλεψαν» την παράσταση

Dior Celebrates Greece: Το Καλλιμάρμαρο απόψε «ντύθηκε» με Dior και υποδέχτηκε με όλες τις τιμές την Resort συλλογή του οίκου, που συνδυάζει τις δημιουργίες του με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Με Dior όμως ντύθηκαν και οι επώνυμες κυρίες που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν τη φαντασμαγορική επίδειξη.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και ανάμεσα τα λαμπερά πρόσωπα απαθανάτισε την Άννα Βίσση, τη Μαρέβα Μητσοτάκη, την Όλγα Κεφαλογιάννη, την Ευγενία Νιάρχου, τη Μαρία Σάκκαρη με τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε η πάντα σικάτη και στιλάτη Catherine Deneuve που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το σόου.

Ο Dior συνεργάστηκε με Έλληνες δημιουργούς που ειδικεύονται σε τέχνες όπως η ύφανση, το κέντημα και το μετάξι, αλλά και τα κεραμικά και τα κοσμήματα. Το «Dior Celebrates Greece» είναι το πρότζεκτ με το οποίο αποφάσισε ο γαλλικός οίκος μόδας να εντρυφήσει στην ελληνική ιστορία, την ελληνική ιστορία του ενδύματος και τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο που εμπλέκει με μαεστρία τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μόδα.

Τίτλος της συλλογής «Mother Goddesses». Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί θα τιμήσει τη Μητέρα-Θεά, «ένα πραγματικά εμπνευσμένο ταξίδι για να ανακαλύψουμε ξανά τις ξεχασμένες ρίζες του πολιτισμού μας», όπως η ίδια η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior αναφέρει.

Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας. Έτσι, μετά το Μαρόκο και το Λέτσε, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την εμβληματική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved