AXDW: Το λαμπερό fashion show της Χριστίνας Ζαφειρίου, στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!
Fashion Shows

AXDW: Το λαμπερό fashion show της Χριστίνας Ζαφειρίου, στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

AXDW: Με μια λαμπερή επίδειξη στο πλαίσιο της 29ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, στο Ζάππειο Μέγαρο, η εκρηκτική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τη νέα της κολεξιόν για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022.

Tην επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απ' τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας.

Η νέα της κολεξιόν “Midnight Reborn” F/W 2022, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ονειρική!

Εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους σε κοκτέιλ και βραδινά φορέματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των Laloo Cosmetics & Mairiboo For Envie Shoes. Κομμάτια των συλλογών της σχεδιάστριας έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί σε διάσημες boutique σε όλο τον κόσμο όπως: Ντουμπάι, Κατάρ, Μονακό, Μιλάνο και Σαρδηνία.

Στην Ελλάδα, μέρος των συλλογών της Χριστίνας Ζαφειρίου φιλοξενούνται κάθε χρόνο στα ξενοδοχεία “Cavo Tagoo” της Μυκόνου & της Σαντορίνης αλλά και στις exclusive boutique “Enny di Monaco”.

Δείτε στην gallery φωτο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved