Βασίλειος Κωστέτσος: Παρουσίαση της συλλογής “L'Olympien” στην εμβληματική Στοά του Αττάλου
Fashion Shows

Βασίλειος Κωστέτσος: Παρουσίαση της συλλογής “L'Olympien” στην εμβληματική Στοά του Αττάλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής “L'Olympien” στην εμβληματική Στοά του Αττάλου με την υπογραφή του Βασίλειου Κωστέτσου. 

Η Στοά του Αττάλου γέμισε με δημιουργίες εμπνευσμένες από το συγγραφικό έργο του Αρχαίου Έλληνα Πλούταρχου, «Βίοι Παράλληλοι», που απεικονίζει τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή και την εποχή που μεγαλούργησε ο ανεπανάληπτος γλύπτης Φειδίας.

32 χρόνια μετά τη φωτογράφιση στη Στοά Αττάλου, τον Παρθενώνα και τις στήλες Ολύμπιου Διός με τη συλλογή αφιερωμένη στην Κνωσσό, ο Βασίλειος Κωστέτσος επανέρχεται στη Στοά Αττάλου παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία μια συλλογή που κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του χθες αλλά και του σήμερα, ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός ήρθε να υμνήσει το κάλλος με την καινούργια του συλλογή υψηλής μόδας με δημιουργίες φτιαγμένες στο χέρι και σε μουλάζ επάνω σε κούκλες, μοναδικά υφάσματα και χρώματα και μοντέλα που ως Θεές του σήμερα φέρνουν το χθες της Αρχαίας Ελλάδας στο 2022, περπατώντας και ποζάροντας στον εμβληματικό χώρο της Στοάς Αττάλου.

Η συλλογή “L'Olympien” είναι αφιερωμένη στη μητέρα του Άννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved