Video: Η νέα collection της σχεδιάστριας του νυφικού της Kate Middleton
Fashion Shows

Video: Η νέα collection της σχεδιάστριας του νυφικού της Kate Middleton

Η Sarah Burton είναι η σχεδιάστρια του πιο πολυσυζητημένου νυφικού των τελευταίων χρόνων. Ποιου; Της Catherine, της Δούκισσας του Cambridge και στεφάνι του πρίγκιπα William!

Πριν όμως ακούσουμε όλοι εμείς το όνομά της, λόγω του πριγκιπικού γάμου, η Sarah Burton είχε διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας και μάλιστα σε έναν από τους πιο γνωστούς οίκους, αυτόν του Alexander McQueen.

Σε ένα ειδικό αφιέρωμα μάλιστα της εφημερίδας Herald Tribune μιλά για την τελευταία της κολεξιόν και για την πηγή της έμπνευσής της.

«Κάποιες φορές τα ρούχα μας μας ξεπερνάνε. Γινόμαστε αυτό που φοράμε. Πήγαμε στη θάλασσα, κοιτάξαμε το εσωτερικό των οστράκων και είδαμε αυτά τα ερωτικά και μαγικά χρώματα, τα σχήματα και τη μορφή», είπε η σχεδιάστρια.

Και πραγματικά μια ματιά στα ρούχα που σχεδίασε η Sarah Burton αποδεικνύει ότι οι θησαυροί του βυθού της θάλασσας κυριαρχούν στη νέα της κολεξιόν.

Οι υφές των υφασμάτων θυμίζουν πολύ αυτές των οστράκων, ενώ τα χρώματα, άλλοτε έντονα και άλλοτε ήρεμα και ήπια μας ταξιδεύουν στα βάθη της θάλασσας.

Η Burton ξεκίνησε να δουλεύει στο πλευρό του Alexander McQueen όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια, τότε που δεν ήταν ανάγκη να δώσει κανείς μια περιουσία για να αποκτήσει μια δημιουργία του σχεδιαστή.

Τα πράγματα βέβαια τώρα έχουν αλλάξει. Ειδικά μετά από το γάμο της Catherine και το σχεδιασμό του πριγκιπικού νυφικού. Περιζήτητο σου λέει το σχέδιο, με τις Βρετανίδες μέλλουσες νύφες να θέλουν να γίνουν κι αυτές πριγκίπισσες. Πηγή: star


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved