Σε… μεγάλα κέφια η τριάδα του Madwalk!
Fashion Shows

Σε… μεγάλα κέφια η τριάδα του Madwalk!

Κώστας Μαρτάκης, Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους για το δεύτερο κατά σειρά «Mad Walk» που αναμένεται και αυτή τη φορά να καταπλήξει!

Με πολύ καλή διάθεση και ενέργεια άρχισαν οι προετοιμασίες για το δεύτερο «Mad Walk» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, με οικοδεσπότες της βραδιάς την «αχτύπητη» τριάδα!

Την Κυριακή το μεσημέρι, όπως ανέφερε η Espresso, με ευχάριστη διάθεση συναντήθηκαν και άρχισαν τις προετοιμασίες για το video-clip του τραγουδιού, με τίτλο «Ένταση», που θα αποτελέσει και την έκπληξη αφού με αυτό πρόκειται να γίνει η έναρξη του show.

Κατά τη διάρκεια των προβών μάλιστα οι παρουσιαστές δεν σταμάτησαν στιγμή να κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλον και να το διασκεδάζουν. Η Βίκυ Καγιά δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από τα backstage του clip στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δίνοντας μια μικρή γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια της πολλά υποσχόμενης βραδιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved