Με ένα ξεχωριστό cocktail party γιόρτασε η H&M το λανσάρισμα της Conscious συλλογής στην Ελλάδα!
Fashion Shows

Με ένα ξεχωριστό cocktail party γιόρτασε η H&M το λανσάρισμα της Conscious συλλογής στην Ελλάδα!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο νέο κατάστημα της Η&Μ στο Κολωνάκι, Σκουφά 18, cocktail party για φίλους, συνεργάτες καθώς και εκπροσώπους του Τύπου για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της συλλογής Conscious

που όχι μόνο ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και φτιαγμένη αποκλειστικά από υλικά που είναι περισσότερο αειφόρα.
Το party τίμησαν με τη παρουσία τους πολλοί επώνυμοι φίλοι της μάρκας, όπως οι: Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Φουρέιρα, η Νάντια Μπουλέ, η Νικολέττα Ράλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τζένη Θεωνά, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σπύρος Μαργαρίτης που έφτασαν ντυμένοι με τη Conscious Exclusive Collection στέλνοντας με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα.
Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μυρτώ Κάζη, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης και η Μαίρη Ρετσίνα από το MAD, ο Αντώνης Μακρής – Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ και η Άννα Μαρία Μαζαράκη που θέλησαν να δουν τη νέα συλλογή και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του guest DJ Μark Angelo.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρουσιάζουμε σήμερα τις συλλογές Conscious και Conscious Exclusive της H&M εκφράζοντας την δέσμευση μας να προσφέρουμε υπεύθυνη μόδα προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Οι επιλογές είναι πολλές για τους πελάτες μας: ανοιξιάτικα ρούχα σε ρομαντικό στυλ, σχέδια που θυμίζουν Χόλυγουντ, κομψές γραμμές, ποιότητα και προσιτές τιμές και όλα αυτά από πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά!», αναφέρει η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

Η ολοκληρωμένη γυναικεία, αντρική και παιδική Conscious σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων για τη γυναίκα, ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι, ένα μακρύ φόρεμα καθώς και σπορ γραμμές όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt φόρεμα με τροπικά σχέδια ενώ για τον άντρα, προσφέρει σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και για τα παιδιά και τα μωρά, σορτς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια. Η συλλογή Conscious είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Η&Μ στην Ελλάδα.

Η γυναικεία και η αντρική συλλογή Conscious Exclusive θα διατίθεται σε περίπου 140 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και στο διαδίκτυο, από τις 4 Απριλίου 2013. Στην Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54.

Παράλληλα με το λανσάρισμα της καμπάνιας ξεκίνησε το "Η&Μ Conscious garment collecting action". Οι πελάτες είναι σε θέση πλέον να φέρουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητα ενδύματα, οποιασδήποτε μάρκας, σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας και να λάβουν σε αντάλλαγμα για κάθε τσάντα ανακυκλώσιμου υλικού ένα κουπόνι H&M με 15% έκπτωση σε ένα είδος της επιλογής τους, με ανώτατο όριο τις δύο σακούλες ανά πελάτη ανά ημέρα. H Η&M είναι το πρώτο κατάστημα που ενθαρρύνει την επιστροφή των ενδυμάτων σε αυτή την κλίμακα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα ρούχα να καταλήγουν στις χωματερές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved