Ένα fashion show για την ανακύκλωση από την Ντενίζ Ελευθερίου
Fashion Shows

Ένα fashion show για την ανακύκλωση από την Ντενίζ Ελευθερίου

Αφιερωμένη στην ανακύκλωση ήταν η φετινή επίδειξη μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 της γνωστής σχεδιάστριας Ντενίζ Ελευθερίου που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη σε έναν εντελώς αντισυμβατικό χώρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Με μότο «Κάνε την ανακύκλωση δική σου υπόθεση», και τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, το μηχανουργείο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, (ΣΜΑ) άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της πόλης που ανταποκρίθηκε με ενδιαφέρον και περιέργεια σ αυτό το κάλεσμα που είχε διπλό σκοπό: την ενεργοποίηση του θεσμού της ανακύκλωσης αλλά και την υποστήριξη του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός», αφού το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί προς ενίσχυση αυτού, μέσω του Συλλόγου Αποφοίτων Καλαμαρί.
Σε έναν κατάμεστο χώρο, με την παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, η Ντενίζ Ελευθερίου σε ένα ανατρεπτικό show, επηρεασμένη από τη δεκαετία του 1950 προτείνει παστέλ και έντονα χρώματα. Με σεβασμό στο περιβάλλον, την ανακύκλωση και την καθαριότητα εκμεταλλεύεται το ύφασμα ως πρώτη ύλη και μετά από ειδική επεξεργασία το χρησιμοποιεί και παρουσιάζει μοναδικά νυφικά αλλά και δημιουργίες που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα τονίζοντας την αντίθεση του βιομηχανικού χώρου με την υψηλή ραπτική. Στόχος της σχεδιάστριας σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι να συμβάλλει στην ενεργοποίηση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας.
Την εκδήλωση παρουσίασε αφιλοκερδώς με το δικό της μοναδικό τρόπο η γνωστή performer Μπέτυ Μαγγίρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved