Το καλοκαίρι επιβάλει λευκό και αέρινο όπως μας έδειξε ο Μάκης Τσέλιος
Fashion Shows

Το καλοκαίρι επιβάλει λευκό και αέρινο όπως μας έδειξε ο Μάκης Τσέλιος

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας ή αλλιώς η Athens Xclusive Designers Week έχει ήδη ξεκινήσει με όλες τις τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν μπροστά μας.

Την πρώτη ημέρα του σόου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τις εκλεκτικές δημιουργίες του Μάκη Τσέλιου. Ο Μάκης Τσέλιος σε συνεργασία με το κατάστημα ομορφιάς της Ναταλίας Γεωργαντά παρουσίασαν ένα μοναδικό fashion show που έδωσαν το παρόν οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από όλους τους χώρους.Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας του κολεξιόν ήταν τα έντονα χρώματα, το μετάξι, οι δαντέλες και τα ζωηρά prints. Αέρινες δημιουργίες από μουσελίνες, φορέματα από κρεπ, μαντό και σύνολα σε χρώματα ιβουάρ ναυτικά σύνολα σε κλασσική γραμμή, εφαρμοστά μπούστα με φούστες pencil, και νυφικά σε στενή και φαρδιά γραμμή από δαντέλα και οργαντζα, παραπέμπουν σε χορευτική πανδαισία μιας βραδιάς μπαλέτου.
Ανδρικά κοστούμια μεταξωτά και cotton υφάσματα με πλήρη εφαρμογή στο κορμί και παντελόνια σε πολύ στενή γραμμή σε χρώματα μπλε ρουά ,άσπρο και blue black σε συνδυασμό με εμπριμέ και ριγέ πουκάμισα πλαισίωσαν την Collection.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved