Λαμπερά εγκαίνια με celebrity παρουσίες
Fashion Shows

Λαμπερά εγκαίνια με celebrity παρουσίες

Μ' ένα λαμπερό cocktail party πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της γνωστής εταιρίας στο Σύνταγμα, με εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ο οικοδεσπότης και δημιουργός της boutique Αντώνης Πολέντας υποδέχτηκε και ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στο μοναδικής αισθητικής ατελιέ του με θέα στην Ακρόπολη. Κατά της διάρκεια της μαγευτικής βραδιάς παρουσιάστηκαν νυφικά και βραδινά φορέματα σε ένα μοναδικό fashion show. Η συλλογή περιλαμβάνει νυφικά από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου και από σχεδιαστές με προσωπικότητα, εμμονή στη λεπτομέρεια, την εφαρμογή και την επιλογή των υλικών, για νύφες που πραγματικά θέλουν να ξεχωρίσουν.
Στο fashion show συμμετείχαν τα μοντέλα η Ισμήνη Νταφοπούλου, Στέλλα Γιαμπουρά, Κατερίνα Ευαγγελινού, Σοφία Χαρμαντά, Έλλη Παπαγγελή και Γωγώ Αποστολέλη. Τα μαλλιά για το show επιμελήθηκε ο Θοδωρής Γκιώνης και το make up η Γιούλη Μπεβεράτου. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Άγγελο Αγγελόπουλου, Πόπη Χαριτάτου, Ίων Βαρουξάκη, Νίνα Λοτσάρη, Νίκο Αποστολόπουλο, Κατερίνα Στικούδη, Έλλη Αγγελιδάκη, Ισαβέλλα Δάρρα, Έλενα Βρεττού, Γιώργο Μανίκα με τη σύζυγό του Έλλη Γελεβεσάκη, Στέλιο Χανταμπάκη με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, Δημήτρη Στρέπκο, Άρτεμις Αστεριάδη, Σταύρο Βουγιουκλάκη, Βιργινία Λεούση, Βάσω Βιλέγκας και πολλούς ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved