Επίδειξη μόδας από την Μπάγια Αντωνοπούλου και το ατελιέ της
Fashion Shows

Επίδειξη μόδας από την Μπάγια Αντωνοπούλου και το ατελιέ της

Το Atelier της Κατερίνας Αντωνοπούλου και της κόρης της, Μπάγιας Αντωνοπούλου παρουσίασε την Καλοκαιρινή Κολεξιόν του για το 2016. 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και ήταν υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Παρουσιάστηκαν Ενδύματα Τέχνης του Ρενέ Αντωνόπουλου, εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά και η καλοκαιρινή κολεξιόν της Κατερίνας Αντωνοπούλου.

Το Atelier Rene φέτος κλείνει 50 χρόνια λειτουργίας. Την επίδειξη έκλεισε η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Μαρία Μπεκατώρου, φορώντας αρχαιοελληνικό ένδυμα. Με αρχαιοελληνικό φόρεμα εμφανίστηκε ως guest η Θωμαίς Απέργη

Στο catwalk ανέβηκαν οι:Μαντώ Γαστεράτου,Τζένη Μελιτά,Στέλλα Γιαμπουρά,Κατερίνα Ευαγγελινού,Εμινέ Γιεσίρ,Μαρία Κάλακμπορ,Κατερίνα Κάλακμπορ

Παρευρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαδάκης,Βασίλης Λεβέντης,Σοφία Βούλτεψη,Σίμος Κεδίκογλου,Τάσος Αρνιακος,ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης,Αντώνης Μουζάκης,Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη,Τάσος Παπαλαζάρου,Ζωή Χρήστου και πολλοί ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved