ZER-FAM Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μόδα και λαμπερές παρουσίες
Fashion Shows

ZER-FAM Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μόδα και λαμπερές παρουσίες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο εκπαιδευτικός Όμιλος ZER-FAM με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης διοργάνωσε ένα Fashion Show αντάξιο των ντεφιλέ του εξωτερικού.

Μία μοναδική πανδαισία χρωμάτων, υλικών, υφασμάτων και σχεδίων μας έδειξαν και πάλι οι σπουδαστές του τμήματος «Fashion Design» σε ένα "Addicted To Fashion" Show!!

Επαγγελματίες του χώρου, φίλοι και σπουδαστές των τμημάτων του εκπαιδευτηρίου, άνθρωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και άλλες αξιόλογες καλλιτεχνικές προσωπικότητες και celebrities παρευρέθηκαν στο CINE KERAMEIKOS για να παρακολουθήσουν, να χειροκροτήσουν και να θαυμάσουν από κοντά τις προτάσεις των νέων και πολλά υποσχόμενων δημιουργών στο χώρο της μόδας. Ένα φαντασμαγορικό show, πρωτότυπες δημιουργίες που αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία φινέτσα, εκφράζουν το σήμερα και γοητεύουν τους ανθρώπους που αναζητούν κάτι το διαφορετικό.

Η έμπνευση, αλλά και η τεχνογνωσία που χαρακτήρισε τις δημιουργίες των σπουδαστών, η πρωτοτυπία και το σωστό styling παρουσιάστηκαν από τα πιο επώνυμα μοντέλα του χώρου και το όλο show παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο η γνωστή παρουσιάστρια Κα Γαστεράτου Μαντώ

Το μακιγιάζ των μοντέλων όπως και το body painting επιμελήθηκαν οι σπουδαστές από τον τομέα Αισθητικής – Μακιγιάζ, ενώ τη διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου επιμελήθηκαν σπουδαστές από τον τομέα της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων.

Μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο CINE KERAMEIKOS ένα εντυπωσιακό Catwalk εξελίχθηκε σε ένα φαντασμαγορικό show με πολλά happenings αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στη μνήμη των θεατών!

Απ’ ότι φαίνεται η δημιουργική και σύγχρονη σκέψη χαρακτηρίζει τους σπουδαστές όλων των τμημάτων του εκπαιδευτηρίου καθώς η γνώση γίνεται βίωμα από τα πρώτα έτη των σπουδών. Η άρτια εκπαιδευτική προετοιμασία οδηγεί σταδιακά στην ανάπτυξη των κατάλληλων επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, που μετά το πέρας των σπουδών κάνουν τους αποφοίτους του εκπαιδευτηρίου να ξεχωρίζουν με πλεονεκτήματα που τους προσφέρουν πολλές δυναμικές προοπτικές!

Άλλωστε το μότο των σπουδαστών και των καθηγητών, που συνοψίζει τη φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου
ΖΕR-FAM, είναι το «Αγάπη για τη Δημιουργία»!

H ZER-FAM εξειδικεύεται πάνω από 30 χρόνια στους τομείς:
> Σχέδιο Μόδας - Fashion Design
> Διακόσμηση & Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων – Interior Design
> Αισθητική Προσώπου & Σώματος
> Επαγγελματικό Μακιγιάζ
> Ονυχοπλαστική – Αισθητική Άκρων

Περιζήτητοι τομείς σπουδών που απευθύνονται σε μοντέρνους ανθρώπους με άποψη, αισθητική, υψηλές φιλοδοξίες και όραμα. Ειδικότητες αυστηρά επιλεγμένες με κοινό γνώμονα τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά εργασίας!
ΑΘΗΝΑ : Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864-5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Γρ. Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102
Site: www. zer-fam.gr Facebook.com/zerfam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved