Γνωστή τραγουδίστρια σε ρόλο μοντέλου στο AXDW ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών
Fashion Shows

Γνωστή τραγουδίστρια σε ρόλο μοντέλου στο AXDW ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών

Πασαρέλα για καλό σκοπό.

Η λαμπερή Ελένη Χατζίδου αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του Catwalk της ταλαντούχας κι ανερχόμενης σχεδιάστριας Ειρήνης Αγγελοπούλου.

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου είναι μια νέα σχεδιάστρια που έχει κάνει μια πολύ δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας και μέσα σε μόλις 9 μήνες που ξεκίνησε το Brand της "Irene Angelopoulos" έχει καταφέρει ήδη πολλές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με το κοινό να τη στηρίζει στα βήματα της. Στο AXDW θα παρουσιάσει τη Collection της με τίτλο "Dessert Flower" από το ομότιτλο βιβλίο της Warris Dirie, που θα είναι αφιερωμένη στις κακοποιημένες γυναίκες.

Εφόσον η μόδα δημιουργεί πρότυπα και επηρεάζει, η Ειρήνη επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυναμική και να περάσει ένα μήνυμα κατά της βίας ενάντια των γυναικών, ανεξαρτήτου εθνικότητας, και θρησκείας και να τονίσει ότι μια γυναίκα όσο λαμπερή, όσο πετυχημένη ή όσο μορφωμένη και αν είναι, μπορεί να θυματοποιηθεί.

Το show της Ειρήνης Αγγελοπούλου ανοίγει η λαμπερή Ελένη Χατζίδου όπου αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο του Catwalk της, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, ώρα 18:30 στο Ζάππειο.

Η όμορφη ερμηνεύτρια θα εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά φορώντας μια μοναδική δημιουργία που έχει επιμεληθεί αποκλειστικά για αυτήν η ταλαντούχα σχεδιάστρια Ειρήνη Αγγελοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved