Λαμπερό fashion show από την σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου

Λαμπερό fashion show από την σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου

Με ένα λαμπερό fashion show η αγαπημένη σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου, παρουσίασε ένα μοναδικό show νυφικών δημιουργιών στα πλαίσια της Bridal Week στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην πασαρέλα περπάτησαν ως guests η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Μαντώ Γαστεράτου ενώ στο show παραβρέθηκαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι αλλά και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, θαυμάζοντας τη νέα κολεξιόν από τα πενήντα και πλέον μοντέλα που συμμετείχαν. Η νέα συλλογή διατηρεί όπως πάντα την αυθεντικότητα, την ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ και ύφος της Complice - Stalo Theodorou. Άρχισε να δημιουργείται μέσα από τη προσεκτική και σωστή επιλογή των πιο σύγχρονων, ποιοτικών και ιδιαίτερων υλικών. Τα υλικά αυτά, οι Γαλλικές δαντέλες, οι μεταξωτές μουσελίνες, τα τούλια και τα χειροποίητα κεντήματα μεταμορφώθηκαν και συνδυάστηκαν μεταξύ τους ώστε να αναγεννηθούν και να αποκτήσουν μια μοναδική καινούργια ταυτότητα.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι με τα υλικά έφερε ένα μεθυστικά ρομαντικό αποτέλεσμα, με κίνηση, φινέτσα, παλμό, αισθησιασμό και θηλυκότητα που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από αυτό του μυστικού κήπου – ‘Secret Garden’. Του μυστικού κήπου της ψυχής κάθε γυναίκας που ψάχνει και βρίσκει αυτό το σπάνιο και πολύτιμο φόρεμα που την αντιπροσωπεύει και θα αγγίξει την καρδιά, τη ψυχή και το σώμα της την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, αυτή του γάμου της.

GALLERY