Αποκλειστικό: Madwalk 2019: Άγριος καβγάς και αποχώρηση, τέσσερις μέρες πριν το σόου!
Fashion Shows

Αποκλειστικό: Madwalk 2019: Άγριος καβγάς και αποχώρηση, τέσσερις μέρες πριν το σόου!

Σκηνές... απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στις πρόβες για το λαμπερό σόου Madwalk 2019 που θα γίνει τη Δευτέρα. 

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των προβών οι συνεργάτες δύο κορυφαίων σχεδιαστριών μόδας της χώρας μας ένιωσαν σαν να βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη εξαιτίας ενός παρασκηνιακού πολέμου που κορυφώθηκε πριν από λίγες ώρες! Και όλα αυτά, μόλις τέσσερα 24ωρα πριν τη μεγάλη βραδιά!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι πρόβες το βράδυ της Πέμπτης είχαν ξεκινήσει από νωρίς με τους συντελεστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το πιο άρτιο αποτέλεσμα που θα τους έβγαζε ασπροπρόσωπους τη μεγάλη βραδιά της διεξαγωγής του σόου, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο. Μόνο που εντελώς ξαφνικά η δημιουργική ατμόσφαιρα και οι πυρετώδεις προετοιμασίες έδωσαν τη θέση τους σε ένα πραγματικά ανελέητο παρασκηνιακό πόλεμο που κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανακοίνωση της μίας από τις δύο σχεδιάστριας ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από το σόου.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Ζαφειρίου που μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν πρόκειται να εμφανιστεί τελικά στην πασαρέλα του Madwalk 2019 παρά το γεγονός ότι ήταν καθ' όλα έτοιμη και γινόντουσαν οι τελικές πρόβες του act στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στη φετινή Eurovision Σεργκέι Λαζάρεφ με τραγούδι που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με το παρασκήνιο που διέρρευσε, υπήρξε "εμπλοκή" από τη Σήλια Κριθαριώτη η οποία πάντα, όπως ακούγεται, έθεσε βέτο για την παρουσία της Χριστίνας Ζαφειρίου στο fashion music show.

Από τη μία στιγμή στην άλλη, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι και ενώ έχουν διευθετηθεί ακόμα και οι παραμικρές λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις και τα acts που θα φέρουν την υπογραφή τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το fashion κομμάτι του σόου που αναλογεί στην κάθε μία, η Χριστίνα Ζαφειρίου αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρησή της.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, μία τέτοια εξέλιξη και μάλιστα στο... παρά πέντε πριν τη μεγάλη βραδιά και συγκεκριμένα μόλις τέσσερα 24ωρα πριν το σόου, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους ανθρώπους της παραγωγής της λαμπερής βραδιάς που συνδυάζει κάθε χρόνο με μοναδική μαεστρία τη μόδα με τη μουσική. Πρόκειται άλλωστε για ένα καταπληκτικό σόου που κάθε χρονιά μας καθηλώνει μιας και από αυτό παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και της μουσικής της χώρας μας και όχι μόνο. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων της βραδιάς πηγαίνει στον Σύλλογο "Ελπίδα".

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, έγινε... τιτάνια προσπάθεια από τους διοργανωτές του φαντασμαγορικού σόου ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πρυτανεύσει η λογική, αλλά μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είναι γεγονός ότι το Madwalk 2019 είναι μείον ένα act. Όχι ότι αυτό θα επηρεάσει το πόσο εντυπωσιακό θα είναι τελικά και αυτή τη χρονιά. Είμαστε σίγουροι πως και φέτος το Madwalk θα είναι εξαιρετικό, ίσως και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά. Εξάλλου ο επαγγελματισμός των διοργανωτών είναι αναμφισβήτητος και αποδεδειγμένος. Είναι κρίμα όμως να συμβαίνουν τέτοιου είδους σκηνικά που έτσι και αλλιώς δεν οδηγούν πουθενά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved