Celine Dion: Κι όμως φόρεσε το διαμάντι του «Τιτανικού» σε δημόσια εμφάνισή της (photos)
Fashion Shows

Celine Dion: Κι όμως φόρεσε το διαμάντι του «Τιτανικού» σε δημόσια εμφάνισή της (photos)

Η Celine Dion είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ταινία «Τιτανικός», αφού ερμήνευσε το τραγούδι «My heart will go on» που αποτελεί soundtrack της ταινίας. 22 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας αποφάσισε να μας θυμίσει στιγμές, φορώντας το περίφημο κολιέ-καρδιά της Rose.

Στην εβδομάδα μόδας λοιπόν του Παρισιού, η παγκοσμίου φήμης star έκανε μια στυλάτη εμφάνιση, όπως συνηθίζει, αλλά το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει στο λαιμό της ήταν αυτό που μας εντυπωσίασε και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Φόρεσε λοιπόν το περιδέραιο «Heart of the ocean», που όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει την ταινία θα θυμούνται ότι η Rose πέταξε στον Ωκεανό στο φινάλε.

Η ταινία που προβλήθηκε το 1997 απέσπασε 11 Oscars και έκανε εκατομμύρια θεατές να κλάψουν με το love story του Jack και της Rose. To soundtrack της ταινίας όχι μόνο έχει γίνει τεράστια επιτυχία, αλλά έχει επίσης στιγματίσει τη Celine, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο hit της μουσικής της πορείας.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Dion κάνει αναφορά στην ταινία, αφού το 2016 είχε φορέσει φούτερ με τους πρωταγωνιστές της.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα τη δείτε να φορά το κόσμημα-καρδιά από την ταινία…

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved