Dior Celebrates Greece:Μαγικές εικόνες από το δείπνο στα Αναφιώτικα - Το βίντεο της Ευγενίας Νιάρχου
Fashion Shows

Dior Celebrates Greece:Μαγικές εικόνες από το δείπνο στα Αναφιώτικα - Το βίντεο της Ευγενίας Νιάρχου

Dior Celebrates Greece: Μια γεύση από το πριβέ δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο πιο ιστορικό σημείο της πρωτεύουσας μας έδωσε η Ευγενία Νιάρχου.

Ανάμεσά τους 400 προσκεκλημένους θα βρεθεί και η διάσημη κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ευγενία Νιάρχου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε μαζί με το μοντέλο, Bianca Brandolini στο πριβέ dinner του διάσημου οίκου στην Πλάκα.

Όπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε όλα ήταν υπέροχα με τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν πέρα από τις ομορφιές της πόλης και τις παραδοσιακές γεύσεις της χώρας μας.

Δες το βίντεο

Το show θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο και οι εικόνες από τη χώρα μας θα ταξιδέψουν παντού.
Ένα ταξίδι στο παρελθόν που στόχο έχει φυσικά την προβολή της Ελλάδας. Ένας ύμνος στην απλότητα και την πραγματική ομορφιά της χώρας μας, την κλασική Αρχαία Ελληνική λιτή εμφάνιση.

Στο show, η Ροζάνα Γεωργίου θα είναι το μοναδικό ελληνικό μοντέλο που θα περπατήσει για τον Dior στο Καλλιμάρμαρο. Η βάση της είναι στο εξωτερικό και, όπως ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τα περισσότερα μοντέλα είχαν ήδη κλειστεί από πρακτορεία στο εξωτερικό. Εάν υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, τότε απευθύνθηκαν στα ελληνικά γραφεία για μακιγιέζ και στυλίστες!

Οι κυρίες που έχουν καλεστεί στο αποψινό σόου, θα φορούν μόνο Dior ρούχα.
Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας, όλοι αυτοί οι καλεσμένοι δε θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, αλλά κάποιοι θα βρίσκονται στο Cine Paris, όπου θα βλέπουν το σόου από γιγαντό-όθονες.

Προβολή θα γίνεται και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα, αλλά και μέσω Live.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved