Dior Live: Δείτε ΕΔΩ την επίδειξη του οίκου από το Καλλιμάρμαρο
Fashion Shows

Dior Live: Δείτε ΕΔΩ την επίδειξη του οίκου από το Καλλιμάρμαρο

Dior Celebrates Greece: Το Καλλιμάρμαρο απόψε «ντύνεται» με Dior και είναι έτοιμο να υποδεχτεί την Resort συλλογή του οίκου, που συνδυάζει τις δημιουργίες του με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Dior συνεργάστηκε με Έλληνες δημιουργούς που ειδικεύονται σε τέχνες όπως η ύφανση, το κέντημα και το μετάξι, αλλά και τα κεραμικά και τα κοσμήματα.

Η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο θα γίνει σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη.
Το «Dior Celebrates Greece» είναι το πρότζεκτ με το οποίο αποφάσισε ο γαλλικός οίκος μόδας να εντρυφήσει στην ελληνική ιστορία, την ελληνική ιστορία του ενδύματος και τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο που εμπλέκει με μαεστρία τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μόδα.

Τίτλος της συλλογής «Mother Goddesses».

Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί θα τιμήσει τη Μητέρα-Θεά, «ένα πραγματικά εμπνευσμένο ταξίδι για να ανακαλύψουμε ξανά τις ξεχασμένες ρίζες του πολιτισμού μας», όπως η ίδια η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior αναφέρει.

Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας. Έτσι, μετά το Μαρόκο και το Λέτσε, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την εμβληματική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη.

Απόψε πραγματοποιείται το ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο, οι εικόνες του οποίου θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης. Στην Αθήνα θα μεταδοθεί live στο ΚΠΙΣΝ και στο Cine Paris.

Θα ακολουθήσει η εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Αρχαία Αγορά, ενώ η περιήγηση του Dior στην Ελλάδα θα κλείσει με το δρώμενο στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το οποίο και αναμένεται να βιντεοσκοπηθεί.

Ακολουθήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία online στο Dior.com στις 9.30 μ.μ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved