AXDW: Λαμπερές παρουσίες στο fashion show της Kathy Heyndels (Photos)
Fashion Shows

AXDW: Λαμπερές παρουσίες στο fashion show της Kathy Heyndels (Photos)

H Kathy Heyndels και ο Marios Togos με το πιο “ESSENTIAL” Fashion Show FW 21-22 στα AXDW.

Για άλλη μια χρονιά στα πλαίσια του AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο, η Kathy Heyndels, βρέθηκε εκεί πανέτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή.
Το FW 21-22 με σιλουέτες και σχέδια πρακτικά με showstoper ρούχα. Αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του μαύρου, του κυπαρισσί με παιχνιδιάρικα ανοίγματα ενώ κυριάρχησε το σατέν σε luxurious fabrics. Παιχνίδι μεταξύ γυναικείας σιλουέτας και όγκων for cool looks. Βραδινά ντραπέ, έτοιμα να αναδείξουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας. Πούπουλα σε συνδυασμό με παγιέτες επιλέχθηκαν με βασικό παράγοντα να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Ο οίκος έφερε τον αέρα της εποχής μέσα από μεγάλα κεντήματα. Φρέσκα κορίτσια περπάτησαν φορώντας την νέα συλλογή του Οίκου ενώ ακολουθώντας τα trends της εποχής είδαμε και την τάση “all day sports”.
Επιστρέφοντας σιγά σιγά στην καθημερινότητα, μετά από μια δύσκολη εποχή, η Kathy Heyndels ειναι παντα διπλα στην γυναικα.

Ο Marios Togos παρουσίασε τα “essentials” του με την συλλογή FW 21-22 στο πλαίσιο του AXDW. Vintage αποχρώσεις με μοντέρνα υφάσματα, έφεραν την αίσθηση του παλιού σε κάτι πολύ fresh. Oversized streetwear outifits, από καπαρντίνα-δέρμα-φούτερ σε γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται με χρυσές αλυσίδες και μεταλλικά φερμουάρ για να ολοκληρωθεί η συλλόγη.

Ποιους είδαμε όμως εκεί;


Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved