Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στην επετειακή Εβδομάδα Μόδας!
Fashion Shows

Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στην επετειακή Εβδομάδα Μόδας!

Η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα με τη λάμψη της, ως Special Guest Star της επετειακής 30ης Athens Xclusive Designers Week.

Η λαμπερή παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας, το Σάββατο 9 Απριλίου, στο Ζάππειο, παρουσίασε τις συλλογές κοσμημάτων και το μεθυστικό άρωμα με τη συνοδευτική body lotion Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com).

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συλλογές κοσμημάτων και να δοκιμάσει και το μεθυστικό άρωμα Doukissa Nomikou, σε ένα ιδιαίτερο installation με την καρδιά – σήμα κατατεθέν του brand, από λουλούδια, δημιουργίας της Neda Decorations με την υπογραφή του Δημήτρη Μαστρόκαλου. Το installation θα φιλοξενείται στο χώρο του Ζαππείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρόν στο installation, με το κοινό να την αποθεώνει ζητώντας αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Η βραδιά κορυφώθηκε με το διεθνών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής κι ευρηματικής σκηνοθεσίας show παρουσίασης των κοσμημάτων και του αρώματος Doukissa Nomikou με την εκθαμβωτική Δούκισσα με το εντυπωσιακό outfit Celia Kritharioti, τα ξεχωριστά παπούτσια Envie Shoes και τα μοναδικά κοσμήματα Doukissa Nomikou, να ενθουσιάζει κοινό, ειδικούς και ΜΜΕ, αποτελώντας το κύριο θέμα συζήτησης της πρώτης ημέρας της Εβδομάδας Μόδας, κατακλύζοντας τα social media!

Στο ξεχωριστό show τα μοντέλα σε υπερυψωμένα βάθρα και με δημιουργικές προβολές σε οθόνες, παρουσίασαν τα κοσμήματα Doukissa Nomikou φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες Mind Matter.

Ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή της βραδιάς η σφιχτή αγκαλιά της Δούκισσας στη μητέρα της, κατά τη διάρκεια τουshow, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, με τη συγκίνηση των δύο γυναικών να είναι εμφανής και το κοινό στο Ζάππειο να χειροκροτεί θερμά το υπέροχο αυτό στιγμιότυπο.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα ως Special Guest Star της 30ης AXDW μαζί με την Πρόεδρο της Athens Xclusive Designers Week, κα Τόνια Φουσέκη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες και το κοινό σήμαναν την επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας, γιορτάζοντας την επέτειο 30 διοργανώσεων, με μία εντυπωσιακή, χρυσή, εξαώροφη τούρτα από το ζαχαροπλαστείο Despina.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved