AXDW: Όσα είδαμε τις πρώτες δύο μέρες της Εβδομάδας Μόδας! Τα νέα trends και οι λαμπερές παρουσίες
Fashion Shows

AXDW: Όσα είδαμε τις πρώτες δύο μέρες της Εβδομάδας Μόδας! Τα νέα trends και οι λαμπερές παρουσίες

AXDW: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (από 9 έως 13 Απριλίου) η επετειακή 30η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο!

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας στη χώρα μας, έχοντας κάνει την κατάλληλη ετοιμασία, παρουσίασαν τις πρώτες δύο μέρες τις κολεξιόν τους οι οποίες εντυπωσίασαν. Ας τις δούμε μία προς μία:

Kathy Heyndels & Marios Togos

O Marios Togos ήρθε με μια φρεσκάδα να μας παρουσιάσει τη δική του συλλογή Zebra για την άνοιξη 2022.

Τα Cargo παντελόνια και οι βερμούδες συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν και να τα επιλέγουμε για ένα πιο Streetwear outfit.

Αποχρώσεις όπως Black and White με oversized ρούχα, πράσινο, μπεζ αλλά και Animal prints με saten details δίνουν ένα διαφορετικό ύφος και στυλ.

Τα Vest έρχονται να κλέψουν την παράσταση καθώς θα έχουν λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Irene Angelopoulos

Η 2η μέρα της AXDW ξεκίνησε με την Irene Angelopoulos και τη συλλογή «Riding to freedom» στο εξωτερικό σιντριβάνι του Ζάππειου Μεγάρου με χορευτικά performances έκπληξη. Στην επίδειξη μόδας το παρών έδωσαν λαμπερές παρουσίες της τηλεόρασης, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πολλοί ακόμα...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τάνια Χριστοφοράτου

Ο οίκος υψηλής ραπτικής Tania Christoforatou με την λαμπερή συλλογή του κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών επωνύμων. Θεατρικά, maximal κομμάτια από το brand ΜΚ by Marios όπου με τη συλλογή « Luna Park» έδωσαν μια ανέμελη νότα στη βραδιά. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών στην επίδειξη ήταν η Άννα Βίσση αλλά και fashion experts. Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved