Βασίλης Ζούλιας: Η ξεχωριστή επίδειξη μόδας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Fashion Shows

Βασίλης Ζούλιας: Η ξεχωριστή επίδειξη μόδας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτου έριξε αυλαία το απόγευμα της Δευτέρας η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Αthens Xclusive Designers Week.

Η επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο Βασίλης Ζούλιας εμπνεύστηκε από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote καθώς “Swans” ονόμαζε τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας.

H συλλογή Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022 -2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε για το show εντυπωσιακά φουτουριστικά κοσμήματα.

Special guest η εγγονή της Peggy και του David Rockefeller, Ariana Rockefeller η επιτομή ενός σύγχρονου “Swan”.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε επίδειξη μόδας στον μοναδικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη και τους επώνυμους καλεσμένους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved