Mi- Ro: Η επίδειξη μόδας οι επώνυμες παρουσίες και οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν
Fashion Shows

Mi- Ro: Η επίδειξη μόδας οι επώνυμες παρουσίες και οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Δημιουργίες υψηλής ραπτικής και ρούχα της νέας καλοκαιρινής συλλογής του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας29 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι σχεδιαστές Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης παρουσίασαν τις δημιουργίες τους σε ένα σόου μοναδικό.

1D8A4046.jpg


Λαμπεροί καλεσμένοι της showbiz βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησαν την καλοκαιρινή κολεξιόν του Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη. Επώνυμοι από όλους τους χώρους της showbiz έκαναν την εμφάνιση τους στο χώρο με ενδυματολογικές επιλογές των σχεδιαστών.

1D8A4648.jpg


Την παράσταση έκλεψε η Ελένη Μενεγάκη η οποία συνοδευότανε από το γιο της Άγγελο Λάτσιο. Μαμά και γιος ντυμένοι στα μαύρα πόζαραν στους φωτογράφους μοιράζοντας τα χαμόγελά τους. Αμέσως μετα την επίδειξη η Ελένη και ο Άγγελος συνεχάρησαν τους σχεδιαστές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

1685436424701-345556012-AGG.jpg


Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Τόνια Σωτηροπούλου η οποία επέλεξε ένα εκπληκτικό φόρεμα των σχεδιαστών, την pretty in pink Ευγενία Σαμαρά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Έλενα Χριστοπούλου, τη Μαρία Μπεκατώρου, τη Τάμτα και πολλούς ακόμη. Το ρούχο που συζητήθηκε περισσότερο ήταν εκείνο του Good Job Nicky και του Μιχαήλ Ταμπακάκη. Δείτε το λόγο στην gallery που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved