Fashion Shows

Madwalk 2019: Φαντασμαγορικό φινάλε με σαρωτικό Κωνσταντίνο Αργυρό και... ακροβατικά!

Gossip-tv Team

Το αποψινό Madwalk 2019 τα είχε όλα αλλά κυρίως ένα υπέροχο, φαντασμαγορικό φινάλε!

Η λάμψη του φετινού σόου των Madwalk που με μαεστρία εδώ και χρόνια συνδυάζει τη μουσική και τη μόδα, ήταν πραγματικά απίστευτη. Οι διοργανωτές για ακόμα μία φορά υπήρξαν ακριβείς στη... δέσμευσή τους για ένα σούπερ και άκρως εντυπωσιακό σόου, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του σόου είδαμε ηθοποιούς και παρουσιάστριες να γίνονται για λίγο τραγουδίστριες, κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να σαγηνεύουν με την ενέργειά τους επί σκηνής και φυσικά την παρουσιάστρια του σόου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποδεικνύει πως άξια είχε τον ρόλο της οικοδέσποινας σε ένα τόσο μεγάλο event.

Εκείνο που δεν περιμέναμε όμως, ήταν το υπέροχο φινάλε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να... σαρώνει on stage με τις επιτυχίες του.

Την ίδια ώρα ακροβάτες έκαναν το δικό τους σόου αιωρούμενοι, γεγονός που χάρισε ακόμα πιο όμορφη ατμόσφαιρα στην όλη βραδιά.

Φυσικά, στο φινάλε έγινε και η μεγάλη συνάντηση που περίμεναν όλοι, αυτή ανάμεσα στον τραγουδιστή και την οικοδέσποινα της βραδιάς, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τους οποίους έχουν ακουστεί πολλά.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved