Αυτό το φόρεμα μόνο η Φαίη Σκορδά θα μπορούσε να το φορέσει (photos)
G-Fashion

Αυτό το φόρεμα μόνο η Φαίη Σκορδά θα μπορούσε να το φορέσει (photos)

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία ultra chic και εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο με την οποία όχι μόνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και έπεισε πως με τέτοιες αναλογίες μπορεί εύκολα να συναγωνιστεί στα ίσα επαγγελματίες μοντέλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην λαμπερή εκδήλωση του Make a wish, έναν οργανισμό όπου η ίδια είναι πρέσβειρα καθώς θέλει να βλέπει συνεχώς παιδικά χαμόγελα.

Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο όμορφη συγκέντρωση την οποία παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου. Μπορεί η τελευταία να απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο καλή οικοδέσποινα είναι, όμως η Φαίη Σκορδά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την αέρινη τουαλέτα που φορούσε.

Το φόρεμα ήταν σε απλή γοργονέ γραμμή από αέρινο σατέν ύφασμα σε ιβουάρ χρώμα και ταίριαζε άψογα στη σιλουέτα της παρουσιάστριας. Ήταν δια χειρός Δημήτρη Πέτρου, ενός αγαπημένου σχεδιαστή της Φαίης η οποία το διάλεξε για την περίσταση και πράγματι έκανε τη διαφορά. Η ίδια έλαμπε μέσα στο φόρεμά της που ομολογουμένως αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved