H εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που μας άφησε άφωνους! (photos)
G-Fashion

H εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που μας άφησε άφωνους! (photos)

ΑΝΤ1: Στην λαμπερή εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος του καναλιού, η Φαίη Σκορδά μας άφησε... άφωνους με την εμφάνισή της! 

Η παρουσιάστρια, όπως ήταν φυσικό, με την εμφάνισή της και μόνο στον χώρο όπου φιλοξενούταν η βραδιά παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1, στο κέντρο της Αθήνας, τράβηξε τα φωτογραφικά φλας πάνω της.

Και για ακόμη μία φορά, όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τις στυλιστικές της επιλογές. Ένα απλό μαύρο μίντι φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μυτερές δωδεκάποντες γόβες και έναν μεγάλο φιόγκο να κοσμεί τα μαλλιά της, ήταν ό,τι χρειαζόταν για την περίσταση και φυσικά παίρνει άριστα για το στυλ της.

Το άψογο ύψος του φορέματός της και το βαθύ σκίσιμο στο πλάι, τόνιζαν τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, ό,τι και αν φοράει.

Χωρίς περιττά αξεσουάρ που θα "βάραιναν" την εμφάνισή της, η όμορφη παρουσιάστρια είχε κάνει ένα πολύ όμορφο μακιγιάζ που παρέπεμπε στη δεκαετία του 60' χωρίς όμως να είναι κραυγαλέο ή κοινότυπο.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη εμφάνισή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved