Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαΐδη: Ήταν η μία πιο στυλάτη από την άλλη σε βραδινή τους έξοδο! (photos)
G-Fashion

Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαΐδη: Ήταν η μία πιο στυλάτη από την άλλη σε βραδινή τους έξοδο! (photos)

Σόι δεν λένε ότι πάει το βασίλειο; Η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει στην κούκλα κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη το στυλ της και τη γοητεία της και να που τώρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι πιο σικ! 

Μαμά και κόρη έκαναν χθες το βράδυ βραδινή έξοδο στην πρεμιέρα του θεάτρου Βασιλάκου όπου παίζεται το έργο "Μαμά" με πρωταγωνίστριες την Ελένη Καστάνη και την Ευγενία Σαμαρά.

Η απλότητά τους αλλά και η λάμψη τους κατά την εμφάνισή τους στο θέατρο, έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν, με τη Δέσποινα Βανδή να δίνει για ακόμα μία φορά... μαθήματα στυλ και την 15χρονη κόρη της να δείχνει πραγματικά όμορφη μέσα στο total black σύνολο που φορούσε και που είχε συνδυάσει με ψηλές μπότες.

Όσο για την όμορφη τραγουδίστρια, ηθοποιό και παρουσιάστρια, είχε επιλέξει για την περίσταση ένα ντεπιές σύνολο με πλισέ φούστα και μαύρο τοπ, το οποίο είχε συνδυάσει με υπέροχες καστόρινες μπορντό γόβες.

Εννοείται πως στη θέα και μόνο μαμάς και κόρης, δεν ήξερες πού να κοιτάξεις και τι να "αντιγράψεις" πρώτα αφού ήταν και οι δύο υπέροχες.

Οι δυο τους παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την πρεμιέρα και ύστερα βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τις δύο πρωταγωνίστριες αλλά κυρίως την Ευγενία Σαμαρά με την οποία η Δέσποινα Βανδή έχει έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό λόγω της συνεργασίας τους στην πιο επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού που πέρασε "Το δικό μας σινεμά".

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved