Βανδή- Σωτηροπούλου: Βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και είχαν κάτι... κοινό! (Photos)
G-Fashion

Βανδή- Σωτηροπούλου: Βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και είχαν κάτι... κοινό! (Photos)

Το βελούδο έγινε και πάλι μόδα και οι γυναίκες που ξέρουν πώς να το φορέσουν, το απογειώνουν και το κάνουν ξανά νούμερα ένα trend. Αυτό ήταν το κοινό σημείο στην πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Τόνιας Σωτηροπούλου. 

Είναι γεγονός πως αυτό το ύφασμα είναι άκρως χειμωνιάτικο και μπορεί ο καιρός να μην έχει ακόμη κρυώσει, ωστόσο έτσι όπως το φόρεσε Δέσποινα Βανδή αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς το απογείωσαν.

Σίγουρα σου περνά από το μυαλό η σκέψη πως το βελούδο είναι από μόνο του ένα ύφασμα που προσθέτει όγκο, αν όμως ολοκληρώσεις σωστά το look, τότε θα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς και απλά θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σου.

Η Δέσποινα Βανδή το φόρεσε σε σικ γραμμή με ένα ζευγάρι υπέροχες μαύρες γόβες ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα μοναδικό αξεσουάρ στα μαλλιά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου το φόρεσε σε πιο causal – σικ φάση, σε απόχρωση πετρόλ ενώ το συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα. Και οι δυο ήταν υπέροχες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved