Κηδεία Σοφίας Κοκοσαλάκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη σχεδιάστρια (photos)
G-Fashion

Κηδεία Σοφίας Κοκοσαλάκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη σχεδιάστρια (photos)

Κηδεία Σοφίας Κοκοσαλάκη: Απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό της Σοφίας Κοκοσαλάκη που σόκαρε το πανελλήνιο αλλά και τον κόσμο της μόδας παγκοσμίως! 

Σήμερα, φίλοι, συγγεινείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Ελληνίδα σχεδιάστρια που είχε καταφέρει να κάνει λαμπρή καριέρα και στο εξωτερικό και είχε την εκτίμηση των συναδέλφων της παγκοσμίως.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Εκάλη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν μόλις 46 ετών και κανείς από τους καλούς της φίλους και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο μιας και εκεί εργαζόταν ο σύζυγός της, είχε δηλώσει για την καταγωγή της: «είμαι πολύ τυχερή που γεννήθηκα όχι μόνο Ελληνίδα, αλλά και Κρητικιά με καταγωγή από την Κρήτη και από τους δύο γονείς μου! Έτσι πιστεύω χτύπησα «τζακποτ» στο να μάθω να σκέφτομαι και να δουλεύω δημιουργικά».

Πράγματι, είχε καταφέρει να αναδειχθεί με τις δημιουργίες και στην αγορά εκτός Ελλάδας ενώ είχε και διάσημες πελάτισσες αφού τα ρούχα της έχουν φορέσει, μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κριστίνα Ρίτσι, η Κέιτ Χάντσον, η Νταϊάνα Κρούγκερ, η Κάμερον Ντίαζ και πολλές άλλες σταρ του Χόλιγουντ.

Σήμερα, οι στενοί της φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι με βλέμματα σκυθρωπά και απέραντη θλίψη την αποχαιρέτησαν στην Εκάλη.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved