Επίδειξη μόδας με εκπληκτικές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες (Photos)
G-Fashion

Επίδειξη μόδας με εκπληκτικές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες (Photos)

Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του VLASSI HOLEVA για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών

Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας διοργάνωσαν οι επιτροπές γονέων αποφοίτων και γονέων για το πρόγραμμα υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών σε συνεργασία με τον κορυφαίο Ελληνα σχεδιαστή Βλάση Χολέβα.
Ο σχεδιαστής με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε μοντέρνες, υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τέσσερις διαφορετικές συλλογές (Pret a Porter, Resort, Shoe, Bridal) για τη νέα σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2020.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών.


Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, από την ίδρυση του Κολλεγίου, υπηρετεί την κοινωνική και παιδαγωγική αποστολή του Σχολείου και αποτελεί ξεχωριστό στοιχείο της φυσιογνωμίας του.

Κάθε χρόνο στηρίζει εκατοντάδες μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης της Κολλεγιακής οικογένειας.
Η πρόεδρος της επιτροπής Κα Μαργαρίτα Κουτεντάκη τόνισε ότι η συνέχιση των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών προβάλλει την αξία του εθελοντισμού, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά και κινητοποιόντας τη συμμετοχή και υποστήριξη όλων για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, ανοικτής, ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας.


Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved