Dior Celebrates Greece:Οι πρώτες φωτό από τις πρόβες στο Καλλιμάρμαρο - Έτσι θα αποθεώσει την Ελλάδα
G-Fashion

Dior Celebrates Greece:Οι πρώτες φωτό από τις πρόβες στο Καλλιμάρμαρο - Έτσι θα αποθεώσει την Ελλάδα

Στις 20:00 απόψε (17/6) το βράδυ, όταν ο ήλιος θα αρχίσει να χάνεται, τα φώτα στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν και το show του Dior, που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια ενός fashion show, θα ξεκινήσει.

Ήδη από την Κυριακή οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και είναι εντατικές.
Τα πράσινα στρογγυλά φώτα θα πέφτουν στις μαρμάρινες κερκίδες, όπως και τα πάνελ με τις αρχαίες μορφές και το λογότυπο του Christian Dior, στην κορυφή του σταδίου.

Το «Dior Celebrates Greece» είναι το πρότζεκτ με το οποίο αποφάσισε ο γαλλικός οίκος μόδας να εντρυφήσει στην ελληνική ιστορία, την ελληνική ιστορία του ενδύματος και τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο που εμπλέκει με μαεστρία τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μόδα. Τίτλος της συλλογής «Mother Goddesses».

Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί θα τιμήσει τη Μητέρα-Θεά, «ένα πραγματικά εμπνευσμένο ταξίδι για να ανακαλύψουμε ξανά τις ξεχασμένες ρίζες του πολιτισμού μας», όπως η ίδια η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior αναφέρει.

Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας. Έτσι, μετά το Μαρόκο και το Λέτσε, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την εμβληματική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη.
Απόψε λοιπόν θα γίνει το ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο, οι εικόνες του οποίου θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φαντασμαγορικό show θα μεταδοθεί live σε πολλές γωνιές της Ελλάδας.
Στην Αθήνα θα μεταδοθεί live στο ΚΠΙΣΝ και στο Cine Paris.
Θα ακολουθήσει η εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Αρχαία Αγορά, ενώ η περιήγηση του Dior στην Ελλάδα θα κλείσει με το δρώμενο στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το οποίο και αναμένεται να βιντεοσκοπηθεί.


Δείτε φωτό από τις πρόβες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved