AXDW: Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα συλλογή κορυφαίου brand! Οι λαμπερές παρουσίες
G-Fashion

AXDW: Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα συλλογή κορυφαίου brand! Οι λαμπερές παρουσίες

AXDW: Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα collection “JUICY COUTURE F/W 22” για την 30η Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι καλεσμένοι του επώνυμου brand, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των media και η ελίτ του αθηναϊκού fashion crowd βρέθηκαν από νωρίς στο εντυπωσιακό catwalk του επιβλητικού περιστύλιου του Ζαππείου Μεγάρου, στo πλαίσιo της 30ης Athens Xclusive Designers Week και είδαν από κοντά τη νέα συλλογή F/W ’22, που παρουσίασε η Ελένη Τσολάκη!

Celebrities από όλο τον κόσμο έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές, φορώντας ρούχα του glamorous brand, ενώ πολλές είναι και οι Ελληνίδες σταρ που εμπιστεύονται τη διάσημη μάρκα για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Στο fashion show παρουσιάστηκαν οι συλλογές Βlack Label, White Label, Lounge, Sport και Footwear & Αccessories για τη season F/W ’22.

Ένα lifestyle brand με glamorous, τολμηρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα για τους όσους επιλέγουν να είναι στη μόδα, μεταφέροντας το στυλ και τον τρόπο ζωής του Los Angeles στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Στην επίδειξη μόδας το παρών έδωσαν μερικές από τις πιο λαμπερές παρουσίες τόσο από τον χώρο της τηλεόρασης όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και fashion experts.

Δείτε την gallery με φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved